https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Ljutomeru se je odvil mednarodni turnir v badmintonu

7.2.2024  

V soboto, 27. januarja, se je v Osnovni šoli Ivana Cankarja Ljutomer, pod okriljem TVD Partizan Ljutomer in Športne zveze Ljutomer odvil mednarodni 9. novoletni turnir v badmintonu. Dogodka se je zraven pretežno domačinov udeležilo tudi veliko športnih prijateljev iz Hrvaške. Vseh tekmovalcev je bilo 26. 


Tekmovalo se je posamično, moške in ženske dvojice ter miksi. Prvo mesto posamično je osvojil Franc Horvat, drugo domačin Damir Tretinjak in tretje Andrej Flahder.

V ženski konkurenci je bila prepričljiva Arabela Alt, članica Badminton kluba Ljutomer, drugo mesto je osvojila Snježana Patafta in tretje Željka Peras.

V moških dvojicah sta zmagala Rajko Bell in Nikola Šoštarić (levo), drugi mesto sta zasedla Andrej Flahder in Tomaž Miholič, tretje pa Aleš Potočnik in Miloš Bavec.

V ženskih dvojicah sta slavili Kristina i Snježana Patafta. Drugo mesto je pripadlo Željki Peras in Jasmini Lučić.

Zlato v mešanih dvojicah pa sta odnesla Nikola Šoštarić in Snježana Patafta. Domačina Arabela Alt in Aleš Potočnik sta zasedla drugo mesto ter tretje Andrej Flahder in Kristina Biškup.

Foto: Športna zveza Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2024 ob 19:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      To pa je dobro,badminton,isto kot zasebno drka.....ista dejavnost .....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.