https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Arpad Vaš: V Lendavi bom imel več možnosti za redno igranje

Lendava, 7.1.2012  

Čeprav je obstajala možnost, da Arpad Vaš zamenja modri dres Nafte za črno-belega Mure 05, naposled do tega ni prišlo. Presodila je operacija, ki jo je konec lanskega leta imel 21-letni nogometaš, tako da je Lendavčan dal prednost okrevanju in rednemu igranju, ki ga pri Muri zaradi večje konkurence ne bi imel zagotovljenega.


Pred koncem leta je Arpad Vaš zahteval prekinitev pogodbe z Nafto, v kar je bil prisiljen zaradi razmer v Lendavi. "Drži, da sem predal zahtevo na arbitražno komisijo, ampak na koncu ni prišlo do prekinitve pogodbe, ker sem s klubom našel skupen jezik," pravi Vaš.

Ni pa manjkalo veliko, da bi se iz Lendave preselil v Mursko Soboto, kjer so mu ponudili boljše pogoje in dogovor je bil že blizu realizacije, toda na koncu ni prišlo do prestopa. "V Lendavi ostajam, ker menim, da bom imel tukaj več možnosti za redno igranje, kar pa najbolj potrebujem po operaciji ... Prvotni cilj mi je, da se po poškodbi vrnem in dvignem formo na določen nivo, v nadaljevanju pa bo spet vse odvisno od mojih iger, če bodo le te dobre, v kar seveda verjamem, si seveda želim narediti korak naprej ..." pojasnjuje igralec sredine terena, ki bo letos dopolnil 22 let.

Počasi bo začel z lahkim tekom in vadbo

Odločilnega pomena je bila torej operacija, zaradi katere  je konec novembra lani je Vaš predčasno zaključil jesenski del prvenstva. Operativni poseg ingvinalne kile je uspel, kako pa poteka okrevanje? "Zdaj je minilo mesec dni od operacije, tako da počasi začnem z lahkim tekom in vadbo. Ne smem pretiravati, ker se mrežica mora dobro prijeti, kar je naj pomembnejše. Upam, da bo vse dobro in da bom lahko kmalu začel normalno s pripravami," pravi modra petindvajsetica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. bogomolka
      07.01.2012 ob 13:43 bogomolka

      mislin ka bi glede na murine krilne igralce kar redno špilo pri muri.. škoda..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.