https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Šalovcih na moškega z avto dvigala padlo vozilo, v Grabonošu kradli gorivo

15.02.2024 ob 15:20  

Minuli petek se je v Šalovcih zgodila hujša delovna nesreča. Na moškega je z avto dvigala padlo vozilo, pri čemer je bil hudo telesno poškodovan. Policija pa je obravnavala tudi tatu goriva, ki mu je bila zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine odvzeta prostost.

Z avto dvigala na osebo padlo vozilo

9. februarja 2024 ob 16.10 so bili policisti obveščeni, da je v Šalovcih z avto dvigala na osebo padlo vozilo. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je moški s hidravlično dvigalko dvignil svoje vozilo in se potegnil pod vozilo, da pregleda podvozje.

Čez čas je vozilo zdrsnilo z dvigalke in padlo na moškega. Sorodniku, ki je bil pri občanu je uspelo vozilo toliko dvigniti, da je moškega potegnil izpod vozila. V dogodku je bil moški hudo telesno poškodovan. Tuja krivda je izključena. Policisti bodo na ODT posredovali poročilo.

Iz tovornega vozila kradel gorivo

10. februarja 2024 malo pred 4. uro so bili policisti obveščeni, da osebe na parkirnem prostoru počivališča Grabonoš v smeri Murske Sobote kradejo gorivo iz tovornega vozila. S hitro in takojšnjo intervencijo policistov sta bili dve tovorni vozili malo po 4. uri zaustavljeni v Lipovcih.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je bila na enem vlečnem vozilu montirana črpalka s cevmi, katera je bila zasežena in da je voznik tega tovornega vozila prečrpal - odtujil za 700 litrov goriva.

30-letnemu državljanu Romunije je bila zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine odvzeta prostost. Na pristojno ODT bo podana kazenska ovadba.
Tujcu, vozniku tovornega vozila, ki je ponoči prijavil tatvino 700 litrov goriva mu je bilo le-to vrnjeno.

Poškodovana kolesarja

Kot smo že poročali, sta bila včeraj v dveh nesrečah poškodovana kolesarja.

Malo po 16. uri je v Murski Soboti kolesarka zaradi neprilagojene hitrosti zadela v žleb stanovanjske hiše in padla, ter se je lažje telesno poškodovala. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,91 mg/l alkohola. Kolesarki bo izdan plačilni nalog.

Na relaciji Apače – Lešane pa je kolesaril otrok in zapeljal na bankino ter padel. Ugotovljeno je bilo, da se je lažje telesno poškodoval. Ker v danem primeru gre za kazensko neodgovornega otroka bo zadeva zaključena z Uradnim zaznamkom.

Foto: arhiv Pomurec, Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2024 ob 22:19 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.