https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Napadalec se iz Beltincev seli k Muri

16.2.2024  

Muraši imajo novega napadalca. Iz Beltincev se k črno-belim seli Robert Čakš.

Na zadnji dan prestopnega roka še ena kadrovska novica iz Fazanerije. Muraši so se okrepili z Robertom Čakšem, ki je doslej igral za NK Beltinci Klima Tratnjek. Visokorasli napadalec je v letošnji sezoni za Beltince zbral trinajst nastopov v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel enajst zadetkov. Čakš je v članski konkurenci doslej v dresih Beltincev in CB24 Tabor Sežane zbral 69 tekem, podpisal pa se je pod 24 zadetkov. Pogodbo z Muro je podpisal do 31. maja 2026, so sporočili iz kluba.

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura je za klub povedal: »Po odhodih v konici napada smo nujno potrebovali novega napadalca, ki bo zaostril konkurenco. Veseli me, da smo ga našli le nekaj kilometrov stran v Beltincih in s tem še nadgradili naše sodelovanje. Gre za slovenskega fanta, ki je pokazal svoj potencial, zdaj ga bo lahko še naprej razvijal pri Muri. Z njegovim prihodom še naprej zasledujemo strategijo kluba, kjer želimo uveljavljati mlade, slovenske nogometaše«.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »S prihodom Roberta Čakša le še potrjujemo našo usmeritev, ki temelji na doma vzgojenih, slovenskih nogometaših. Veseli me, da je to že drugi nogometaš, ki se je preko Beltinec uspel prebiti do Mure. Verjamem v njegov potencial, prepričan sem, da ga bo pri Muri še nadgradil«.

Robert Čakš, NŠ Mura je povedal za klub: »Najprej bi se rad zahvalil vsem v Beltincih, še posebej trenerju Damjanu Gajserju, ki je zaupal vame in mi omogočil, da sem pokazal kar znam. Mislim, da je prestop v Muro pravi korak naprej v moji karieri. Vem v kakšen klub sem prišel, kaj ta klub pomeni v Sloveniji. Komaj čakam, da se začne, navijačem pa obljubljam, da bom dal vse od sebe, da se bomo skupaj veselili novih zmag«.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2024 ob 8:25 gost

      Navadno gre dober nogometaš vselej v boljšo ekipo ne slabšo. Pa tudi kaj mu pomaga če po prihodnjo sezono z Muro igral v 2. ligi. Bomo videli kje bo potem pametnjakovič Korenn. Sicer pa Mura ni ekipa, ki bi vedela vzgojiti nogometaša, samo bi nekaj šeftali in preprodajali. Kaj pomaga Cipoti v Italiji, če sedi na klopi, na koncu pa se vsi, tako kot pes ko gre iz kurbarije, vrnejo k Muri z repom med nogami.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 11:22 muraš gost

        Mura de po tvojon šla v 2. ligo? Ma nemoj.. sveta mate, ka ene pišete. Seveda, ka letos mura ne blesti, ampak 6 mesto ne pomene boja za obstanek, kaj šele izpada. lp

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2024 ob 8:58 AJAJAJAJAJ gost

      Sramota za Beltince. Vodstvo se prodaja Muri. S tem so samo dokazali, da ne mislijo resno konkurirati za Prvo ligo. Pač so se nekateri tako odločili. Kar je sramotno. S tem, ko je osiromašila Beltinski napad, je Mura dokazala, kakšna je njena mišljenost. Ne verjamem, da bo dosti igral v Muri. Cilj je samo oslabiti Beltince. In to je neko sodelovanje. In potem svizec zavije čokolado.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 9:20 Zzzzzzzz gost

        Zakaj vsi minusi, ce je napisana čista resnica. Vprašanje je samo, koliko so določeni v Beltincih pospravili v zep. Sramota. Ce je pa Mura res tako odvisna ravno od njega... Dajte no. Ali pa so se nekateri v Beltincih že odločili, da ne bodo niti piskušali v borbi za Prvo ligo. Marsikaj se sliši po bifejih. In po temtakem me to ne bi niti presenetilo.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 11:39 gost gost

        te tij rejsan misliš ka bi šli v beltinci v prvo ligo, tudi če bi na koncu osvojili prvo mesto v 2.SNL?

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2024 ob 9:00 gost

      ZAKAJ SE V POMURSKIH MEDIJAH PRIKRIVA, DA JE BALAŽIC ZARADI KORENA MORAL ZAPUSTITI MURO?? KOREN MAJSTER BO NA KONCU MENJAL ŠE KUZMIČA!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.02.2024 ob 9:27 gost

      Vodstvo Beltinec to kar ste napravili je IZDAJA - MAFIJSKA POSLA. Če niste sposobni voditi klub k višjim ciljem - SPAKIRAJTE KER STE NESPOSOBNI. Ni mi jasno zakaj sploh vodite klub in ZAPRAVLJATE TUDI OBČINSKI DENAR BREZ KORISTI. Malo se vij mlajši seznanite kako se je klub vodil ko so Beltinci igrali v 1. ligi. To kar si vij sedaj idete je boljše da se KLUB TAKOJ UKINE, ker od njega ni nobene koristi. Navijači kje ste da ne razženete vse to, vidite, da vas imajo za bedake. Gledalcev do sedaj ni bilo, zdaj pa jih bo še manj ker to nima smisla hoditi gledat.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 11:42 gost gost

        če je igralec dober je prav da poizkusi ligo višje. Beltinci ne bodo več videli prve lige, saj si jo en tak kraj, finančno ne more niti privoščiti. So pa občni zbori za reševanje takih zadev, lahko se predlagaš za predsednika in potem vodiš klub pa da vidiš koliko prostega časa ti to vzame, najlažje je pametovati na interneti.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 16:02 spisatel ob 11:42 gost

        Bagari Štefan, vidim ka misliš na dobro plačanoga predsednika. Tak je. Pijačo plačuvle klub evre od šanka na čarno jemle predsednik. Malo pogledni po tekmi. Te ka bi mogo biti najbole pošteni ka je delo v kriminali dela kriminal. Konec ide friško kcuj. Pa zatvor tüdi.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.02.2024 ob 9:11 rihtar gost

        Jebeš predsednika s praznin bankačon ka si ga puni v klubi. V klubi sta samo 2 Tratnjeka ka lehko kaj prispevleta ovo je vse sociala.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.02.2024 ob 11:19 muraš gost

      Se vidi, kak ste lidje v beltincaj škodoželjne. Mura van že leta davle zašenke igralce, zarade kerih ste tuj v vrhe lige. Ale dejansko mislite, ka bi vi bili 2. v 2. ligi brez murine pomoči? Zaj, da pa eden ide k mure, pa je problem. A dobro, ka je 25 igralcov do zdaj šlo z mure k beltincaj in ste za to nej dali 1 samoga evra. Zaj ste pa še pobasale malo. Zlostt od kluba pa navijačov. Da nemo o ton, ka igralce ne želite, ka si neka zasluže. Ja ka vraga de pa v beltincaj, ge nema niti minimalne plače, pa nej profesionalne pogodbe. Pa što privas senja o 1. ligi, verjetno nema blage veze o nogomete ter financaj. lp

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 12:14 GOST OB 11:42 gost

        Daj podpiši se z polnim imenom in priimkom, če imaš jajca, kot se bom jaz na koncu, saj vsi vemo kdo si, samo kako lahko delaš tak v klubu, ko nimaš nobene ambicije v nogometu, zakaj sploh potem igrate ? ? Takšnega kluba in vodstva nan v Beltincaj nej trbej. Štefan Bagari občan občine Beltinci.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.02.2024 ob 11:33 kriptovaluta gost

      To pa je uspeh-kujpiti igrača v beltincaj.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.02.2024 ob 11:49 gost

      Pisec ob 9:27 , ki bljuzi je GOTOV !!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.02.2024 ob 12:04 FUJ BELTINCI IN MURA gost

      Mura je srala in nej poslovala v Beltincih. Samo mi bomo zdaj to mafijo v Beltincih nagnali, in občina STOP z denarjem, taki mafiji dosta nam je. Za Čakša bi pa pričakoval, in tudi zasluži si kakšen boljši klub kot je Mura ki je v rasulu, zdaj vam Maribor redno gor drapne, tak da Čakš de špilal v 2. ligi ali pa boste Muro spet razpustili - ukinili kot ste že zgodili 3 krat v preteklosti, še zdaj se po sodišči vlačite.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.02.2024 ob 12:37 gost

      Joj kaksna panika in pisanje zaradi enega igralca. Res je, da je dober. In zato si tudi sam zeli mogoce nazJ v 1. ligo, tako kot je iz prve lige prisel v drugo - v Beltince. Ali ga lahko proti njegovi volji kdo zadrzi??? Kar nekaj igralcev je odslo pa se niste oglasali. Pustimo se presenetiti. Eni se jezite zakaj ne v prvo ligo, drugi pisete o pomankanju denarja, obcinskem denarju, niti minimalni placi - ja kdo bi vas razumel??? Mura Beltincem ne daje igralcev ker so to ljudje in ne paketi. Mislim, da se igralci sami, skupaj s starsi odlocajo o igranju. Vsi pri Muri ne morejo igrati, pa saj Mura vozi tujce, tujci so trenerji, sportni direktorji. In se bi lahko pisal...Raje se sprehajajte med njivami ob lepem vremenu!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2024 ob 12:55 TI OB 12:37 gost

        Poslušaj tip, nisem še slišal nikoli v kateri nogometni ekipi, da bi vodstvo ne bilo zainteresirano za dober rezultat - zmago. Pa jebenti zakaj potem igrate nogomet ? Ja kdo pa pravi da je potrebno iti v 1. ligo ampak kljub temu si lahko 1. ali 2. v tej drugi ligi in to je rezultat, ja kdo vas bo pa hodil sedaj gledat in še za to plačeval, da boste vi prodajali tekme in namerno izgubljali SRAM NAJ VAS BO ZARADI TAKEGA RAZMIŠLJANJA.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.02.2024 ob 12:45 KPK Supervizor gost

      Uradni podatki: Od občine Beltinci ste v zadnjih 5 letih dobili točno 312.136,45 EUR to so samo uradni podatki, pitaj Boga koliko je toga bilo neuradno, če je bilo. Kaj koristi imajo od tega občani občine Beltinci ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.02.2024 ob 13:22 Pipi gost

      Oglašan se vam samo, ka van napišem resnico, ki očitno ene zelo boli, pište pa žalite pa vse poprek. Pa se sploh vi zavedate, da vas lahko zaradi takega komentarja tudi nekdo kazensko preganja. Že dolgo nazaj sem se boril za komentiranje z polnim imenom in priimkom, kot je to npr. v drugih medijih, ampak sem naletel na gluha ušesa vodilnih. Samo, da vam napišem resnico. Mura in Beltinci sta sklenila, že dolga leta nazaj, eno veliko sodelovanje in skupinsko pomaganje z igralskim kadrom in tudi vodstven. In to še vedno poteka in odlično sodelujejo. Beltinci nimajo ambicij in niti finančnih, niti drugih pogojev za 1.ligo. Vprašajte se kje bi bili, če jim Mura ne bi dala 4,5 mladih igralcev in tudi Gajserja, ki je sprejel sodelovanje, po koncu pri Muri. Mislim, da sem vse napisal.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.02.2024 ob 13:51 Puni žepki gost

      Apatič se smeje,kak je prodal v Sežano igralca Boltinec,tak sedaj v Muro prodaja in puni žepki,vsem v klubu Apatič dela za hrbtom za svojo korist,to mu pa omogoča občinski stric,z Korenom iz Mure lepo sodelujeta

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.02.2024 ob 16:12 .......... gost

      poglejte, eden od velike četverke (poleg še Nafte) zadnjih letih Jugovine NK Turnišče je že davno propadel, pa nima problemov ne z bekom, ne napadalcem, ne bočnim, leđnim, krilnim itd. Igra v super ligi - Pomurski, ambicij nima, stadion so nadgradili, zdaj še postavijo reflektore, da bodo igrali ponoči, ker je podnevi prevroče, pa se trava ob oštrih štartih preveč smodi. Radi so, ko igrajo s sosedi, da ne gredo na tekme z avtobusom, v katerem bi razglabljali o taktiki, navijači jih obožujejo in ljubijo, edino veter jih malo jebe in jim ponagaja z esmeraldino ograjo. So sposobni, majo voljo, vendar jih tu pa tam zajebe kak nasprotnik. Če bi bili prvi, bi sigurno šli v višji rang, saj so že dokazali, da znajo priti tudi do Prevalj, Starš in Zg. Dupleka, ko gredo na dolga potovanja.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.02.2024 ob 17:42 Balathon informacio gost

      a Vöröš biztosítómester megmenti Beltince népét

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.02.2024 ob 16:23 pravi gringos gost

      Čakš fala bogi ka si vujšo vün iz Beltinec. Tam se ovemi debelomi predsedniku policajcu vse meša za 5 minut slave. Človek nima pojma od pojma. San hoteja sina tja dati igrat pa neman kaj lepoga za povedati. Nemreš biti predsednik če niti enega pravega pajdaša nimaš. Upokojeni policajec ma lepi klubski honorar k penziji. On nobenih 5 minuit slave nede doživa de pa zaradi njegovih bedarij umrja klub. Vsi njemi zapirajo vrata.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.