https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraše okrepil grški krilni nogometaš

16.2.2024  

V zadnjih minutah včerajšnjega dne še zadnje dejanje v tem prestopnem roku. K Muri se iz Debrecena seli krilni nogometaš Alexandros Kyziridis.

Zadnje minute prestopnega roka so prinesle še šestega novinca. Iz Debrecena se na posojo do konca sezone seli grški krilni napadalec Alexandros Kyziridis. Čarno-bejli so si ob tem zagotovili možnost odkupa po izteku posoje, so sporočili iz kluba.

Kyziridis je v letošnji sezoni za Debrecen odigral 14 tekem v vseh tekmovanjih, ob tem pa dosegel dva zadetka in prispeval eno podajo. Pred prihodom na Madžarsko je branil barve slovaškega FC ViOn Zlate Moravce, kjer je odigral 70 tekem v vseh tekmovanjih in dosegel petnajst zadetkov ter prispeval devet asistenc. V mlajših selekcijah je bil član grškega Panetolikosa, Volosa, Iraklisa in PAE Veria.

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura je za klub povedal: »V napadalnem delu smo iskali še dodatno moč in mislim, da smo s Kyziridisem zdaj dobili širino tudi na krilnih položajih. Spremljali smo ga nekaj časa in ima karakteristike kakršne so potrebne za našo igro. Vemo pa, da je konkurenca v ekipi lahko samo zdrava, da nogometaša žene k napredku.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.