https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zaradi poškodbe na nogometni tekmi, pomoč iskal tudi otrok

19.2.2024  

Policisti PU Murska Sobota so danes prejeli informacijo, da je zaradi poškodbe na nogometni tekmi, 18. februarja 2024, v Murski Soboti zdravniško pomoč iskal tudi otrok – pobiralec žoge, ki je bil lahko telesno poškodovan.


Na tekmi je bilo skupaj poškodovanih 7 oseb, poleg otroka še 5 igralcev NŠ Mura in kondicijski trener (2 predvidoma huje in 4 lažje telesno poškodovani). Zaradi poškodb policisti zbirajo informacije o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Policisti obravnavajo tudi dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari, kjer je bila poškodovana oprema na stadionu in parkiran osebni avtomobil. Obravnavali so še dve kršitvi Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami in tri kršitve Zakona o javnih zbiranjih (2x zasežena pirotehnična sredstva in 1x kršitve organizatorja). Po tekmi so policisti obravnavali eno kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Gre za prve ugotovitve, saj policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem dejanskega stanja zaznanih kršitev.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2024 ob 19:54 Gost 1 gost

      Vaš portal si lahko pripiše del krivde za objavljene komentarje, ki so izražali nestrpnost, sovrštvo in celo grožnje. To ste bili tudi opozorjeni.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.02.2024 ob 22:12 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2024 ob 20:59 Gajdar gost

      Na tem primeru se vidi, da se policije ne boji nihče. Ko je policija v času covid 19 ukrepala, je vlada razveljavila vse kazni za tiste, ki so povzročali nerede, materialno škodo in niso spoštovali navodil policije. Potem pa imamo slovensko sodišče, policija se trudi da pridobi dokaze, potem pa so ti izločeni, uničeni (ljubljanska farmacevtka), ali pa postopek zastara (balkanski bojevniki). Ministrski predsednik Golob ne zaupa policiji osebno varovanje in raje najame zasebno varovanje, ki ga organizira Milovič (ki je obsojen na zapor). Poštenih policistov pa Golob noče, saj je v vrhu hierarhije dva pokončna in poštena policista Bobnarjevo in Lindava odstranil. Tako enostavno več ne gre. Za tistega, ki se ukvarja z velikim kriminalom in povzroča nerede (kot je v primeru Fazanerije) ne sme biti milosti. Policisti so več ali manj huliganstvo samo opazovali, saj jih vlada na osnovi prej navedenega ne podpira. Potrebno je bilo takoj uporabiti solzivec, pendrek jih premlatiti strpati v "policijske marice " in jim dodeliti drakonske materialne kazni najhujše pa dati za en mesec v zapor. Kaj se to pod to vlado dogaja, število migrantov se drastično povečuje (pomoč vojske pri varovanju meje vlada zavrača), vlomi so stalnica posebno v Prekmurju, pri neredih se ustrezno (ostro) ne ukrepa, sodišča pa obsojence oprostijo in ti po izpustu zahtevajo od nas državljanov denar "za prestano trpljenje". Takoj je potrebno odstaviti vodilne kadre v policiji in sodstvu, ki jih je imenovala Golobova vlada. Sodstvo in policija pa morata začeti preiskavo Golobovih črnogorskih, kosovskih, srbskih, romunskih in bolgarskih poslov. Koliko sem slišal, si je Golob izmislil krajo identitete. Pokvarjena riba najbolj smrdi pri glavi!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 12:43 AJAJAJAJAJ gost

        Gajdar - lepo, prepisal si, kar si moral napisati. Zdaj pa lepo počivaj. Svečke boste kaj hitro pogorele.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.