https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri iskanju osebe, ki je odvrgla pirotehnični izdelek, prosijo za pomoč

20.02.2024 ob 15:13  

Policisti prosijo za informacije o osebi, ki je odvrgla pirotehnični izdelek na igrišče.

V nedeljo, 18. februarja 2024 je na prvenstveni nogometni tekmi med ekipama NŠ Mura in NK Maribor v Murski Soboti, v 57. minuti tekme neznani storilec iz sektorja, ki je bil namenjen organizirani navijaški skupini Viole proti igrišču vrgel močnejši pirotehnični izdelek, ki je padel na tla ob igrišču. Vsled detonacije je bilo poškodovanih sedem oseb.

Policisti pozivajo vse, ki bi razpolagali z informacijo o osebi, ki je odvrgla pirotehnični izdelek na igrišče oz. s posnetkom same detonacije ali storilca, da o tem obvesti policijo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon 080-1200

Foto: arhiv Pomurec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2024 ob 15:37 gost gost

      KJE SO KAMERE NASTAVLJENE NIDRI PA GLEDATE V VIOLE PA NIČ NE VIDITE ŠKODA ČLOVEKA ČI DE MANJ SLIŠAL

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2024 ob 0:18 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2024 ob 15:55 gost

      Policija je objavila opozorilo, da bodo gledalci pod videonadzorom. Krivec bi moral biti že davno identificiran in pod ključem. Ali pa viol niso upali snemati?!?

      35 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2024 ob 16:17 Kume gost

      Kaj glumijo nimajo kondicije in imajo igralce za pomursko ligo.marosa Maruško kos kasalo Ščernjavič laci kasalo so igralci za NK.carda za tam bodo dobri.zelim jim da izpadejo v 2.snl. potem bodo prišli k pameti Kuzmič in koren nimata pojmaaaa sramota.

      5 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2024 ob 16:24 gost

      Čudno, da še niste objavili https://www.24ur.com/novice/slovenija/castnik-sv-v-sluzbi-kradel-denar-premescen-v-drugo-enoto.html Ali zato, ker je lopov Prekmurec?

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2024 ob 14:17 Nemreš vörvati🤣 gost

        Ka bi rad? Leljak je tüj pejneze kradno vojakon, zaj pa je radenski župan! 😂😂😂

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2024 ob 16:36 Karel K. gost

      Najprej bodo ugotovili kdo je in če bo ta posameznik kakšen pomembnež ali potomec pomembneža bodo rekli, da je kamera v tistem trenutku izpadla, da tisit trenutek ni posnet. Zagotovo to ni vrgel nek običajen umsko uravnovešen državljan, kateri si sam z delom in znanjem služi denar ali mu ga na enak način služijo starši, da lahko preživi. Ja kdo pa je član v organizirani skupini navijačev, kateri vrže takšno ekspčlozivno telo. V Sloveniji si hudobije in kriminala le lahko dovolijo zganjati privilegirani, potomci privilegiranih politikov in državnih uradnikov ter funkcionarjev. Ni pa izključeno, da bodo tako po hitlerjansko nekoga nedolžnega obdolžili, kot Hitler, da je lahko sprožil akcijo imenovano Kristalna noč, ko so obtožili tam nekega bolnega človeka za povod.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 18:26 gost

        Točno tako. Policija noče najti kršitelja ker je iz Maribora in Mariboru ne bodo odvzeli točk. Nazadnje bo kriv kdo od sobočanov.

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 18:45 Ne na pamet Karlek🤪 gost

        Karel, zopet hočeš biti pameten, izpadeš pa budalo! Navajam: “Kristalna noč (nemško Kristallnacht, tudi Pogromnacht) je pogrom nad Judi, tako poimenovan zaradi razbitih izložb trgovin v lasti judovskih trgovcev. Pogrom se je sistematično odvijal po Nemčiji in delih Avstrije v noči na 10. november 1938, vodile pa so ga enote Sturmabteilung (SA). Ta pogrom pomeni tudi začetek načrtnega uničevanja judovskega prebivalstva. Veliko Judov so pripadniki paravojaških enot pobili, kakih 30 000 pa so jih odpeljali v koncentracijska taborišča. V kristalni noči je bilo požganih, uničenih in oskrunjenih tudi 1668 sinagog in okoli 7000 trgovin. 28. oktobra 1938 je bilo v okviru antisemitske politike Adolfa Hitlerja iz Nemčije na Poljsko nasilno deportiranih okoli 17 000 poljskih Judov. Prepeljali so jih na mejno reko in jih prisilili, da so jo prečkali. Poljaki so večino zavrnili in jih z orožjem prisilili nazaj v vodo. Ti dogodki so trajali nekaj dni, ob tem pa je bilo nekaj Judov tudi ubitih, ko so se poskušali pretihotapiti nazaj v Nemčijo. 17-letni v Nemčiji rojeni poljski Jud Herschel Grynszpan (nem. Hermann Grünspan), ki je živel v Parizu, je v znak protesta proti nacistom in njihovemu ravnanju z njegovo družino ter Judi nasploh 7. novembra s pištolo ubil nemškega konzula v Parizu Ernsta von Ratha. Izvedel je namreč, da so njegove starše deportirali na Poljsko, ker pa so tik pred tem skupaj s tisočerimi izgnanimi poljskimi Judi, živečimi v Nemčiji, izgubili poljsko državljanstvo, so v nevzdržnih in nehumanih razmerah obtičali na nikogaršnjem ozemju med Poljsko in Nemčijo. V Parizu je bil prav tako nenehno v strahu, da ga kot nezakonitega izseljenca deportirajo v Nemčijo. Načrtovana žrtev umora je bil sicer nemški veleposlanik v Franciji grof von Welczeck, vendar je bil takrat odsoten. Ta uboj je bil za naciste dobrodošel izgovor za »spontan« upor nemškega prebivalstva in je sprožil nasilno obračunavanje na ulicah nemških in avstrijskih mest.” Kaj ima idiot, ki je vrgel pirotehnično sredstvo s Hitlerjem in Kristalno nočjo??? Star izrek pravi: “Bodi raje tiho in dajaj vtis, da si bedak, kot pa, da spregovoriš in ta vtis potrdiš!”

        19 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 19:49 Karel K. gost

        Ne pripenjaj mi ti etiketo „budale“, saj si ti s vsebino, ki si jo objavil dokazal, da si ti budalo. Vse kar si zapisal je res, vendar moja vsebina ni bila namenjena razglabljanju tega kar se je takrat zgodilo ampak povod, kot se to dogaja zdaj v Murski Soboti zaradi te tekme in vržene petarde ali karkoli se že to imenuje. Jaz sem samo prikazal, kakšen sistem bodo ubrali in eden od teh je tudi ta nacistični sistem, ko so svojo krivdo za povod te noči pripeli nekemu drugemu človeku kateri ni imel nič skupnega s tem, celo bolan naj bi bil. Budalo si, ker nisi razumel vsebine, še večje budalo pa si zaradi tega, ker se sprenevedaš in ščitiš to barabijo, ki se gogaja v Sloveniji že 32 let na 45 let podlage, kar se tiče iskanja krivcev za vsako ceno. Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so z

        3 16 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 19:50 Karel K. gost

        Ne pripenjaj mi ti etiketo „budale“, saj si ti s vsebino, ki si jo objavil dokazal, da si ti budalo. Vse kar si zapisal je res, vendar moja vsebina ni bila namenjena razglabljanju tega kar se je takrat zgodilo ampak povod, kot se to dogaja zdaj v Murski Soboti zaradi te tekme in vržene petarde ali karkoli se že to imenuje. Jaz sem samo prikazal, kakšen sistem bodo ubrali in eden od teh je tudi ta nacistični sistem, ko so svojo krivdo za povod te noči pripeli nekemu drugemu človeku kateri ni imel nič skupnega s tem, celo bolan naj bi bil. Budalo si, ker nisi razumel vsebine, še večje budalo pa si zaradi tega, ker se sprenevedaš in ščitiš to barabijo, ki se gogaja v Sloveniji že 32 let na 45 let podlage, kar se tiče iskanja krivcev za vsako ceno. Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so z

        2 14 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.02.2024 ob 19:02 gost

      Ste se mogoče vprašali,kaj pa če to ni prletelo z strani Viol in je to namensko nekdo vrgel,da bi tekmo prekinil in Mura ne bi izgubila.

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2024 ob 19:49 gost

      To bombo so odvrgli ali Gorgoni ali Terror boysi, ki so se skrivali zunaj stadiona in po incidentu junaško odvihrali, tak ka redno so namočili uboge viole. oni nimajo nič z tem.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2024 ob 20:37 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Človek tij si rejsan betežen Gorgoni ali pa Terror boysi pa Ormož tu več nemre pomagati.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2024 ob 19:54 Karel K. gost

      NE MOREM VERJETI, NE MOREM OBJAVITI KOMENTARJA V CELOTI AMPAK SE OBJAVI LE POLOVICA. ŠE ENKRAT:"kar se tiče iskanja krivcev za vsako ceno. Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so z

      0 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.02.2024 ob 19:55 Karel K. gost

      Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so z

      0 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.02.2024 ob 19:56 Karel K. gost

      Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so z

      0 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.02.2024 ob 19:57 Karel K. gost

      Se spomniš primera Uršič pred desetletji, ko so zaradi tega, da so morali najti krivca za uboj vaščana za to obtožili in za devet let po nedolžnem zaprli Uršiča, ter mu uničili družino. Se spomniš uboja Krambergerja, ko so morali najti krivca za uboj, da nebi bil kriv nekdo od naročnikov. Spomnim se neke brezvezne prometne nesreče moje žene na parkirišču pred ZPIZ, udeležena pa je bila uslužbenka ZPIZ, ki je ženi od zadaj udarila v avto, se je dotaknila. Imala je že od prej poškodovani avto. Dvakrat je policijska patrulja prišla k njej domov, torej 25 km od M.Sobota, da bi moji ženi dokazali, da je ona kriva. Potem so sporočili, da je bila kamera katera je kontrolirala ta del mesta v tistem času izklopljena. Kakšno naključje, vendar žena ni mogla dokazati, da ni bila kriva za to nesrečo. Ne bom ti več našteval, saj kot profesionalni budala, profesionalni zato, ker se delaš, da bi skril dejanskega krivca, da bi prispeval nekaj k temu, da se odkrije dejanski krivec, ne glede na njegov status v družbi, budalo. Ni izključeno, da bi morda prav pri tebi morali kriminalisti iskati krivca, saj ga morda poznaš.

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2024 ob 20:10 K. Karel gost

        Živel tovariš Tito, živel ustanovni kongres Zveze komunistov Slovenije v Čebinah, živela Socialdemokratska zveza Slovenije, živel DEMOS, živela Socialdemokratska stranka Slovenije, živela Združena lista socialnih demokratov! 🇸🇮🇸🇮🇸🇮

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.02.2024 ob 21:05 gost

      Ja maš prav, mogoče so bili tudi navijači rokometnega kluba Ormož imenovani Gušterji. Tudi ta možnost ni izključena.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.02.2024 ob 2:41 Markojca gost

      Jes san zanesljivo izvedela, da je bil na pohodu sam Kormoš Mikloš. Zdaj pa če je ravno kaj on odvrgel ne morem trditi......lahko se je samo sprdnil.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.02.2024 ob 2:42 Pepa Pujsa gost

      Jes san zanesljivo izvedela, da je bil na pohodu sam Kormoš Mikloš. Zdaj pa če je ravno kaj on odvrgel ne morem trditi......lahko se je samo sprdnil.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.