https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Danes bodo gostili zadnjeuvrščeno ekipo

23.2.2024  

Z dvoboji 18. kroga se bo danes nadaljevalo prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi. Med sabo se bodo v tem krogu pomerili Sevnica – Dobovec, Oplast Kobarid – Siliko Vrhnika, THE Nutrition Extrem – Bronx Škofije in Meteorplast ŠIC bar – Dobrepolje.


Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar, ki z 28. točkami zaseda 3. mesto na prvoligaški razpredelnici, se po visoki zmagi (5:0) minuli petek proti Sevnici iz telovadnice OŠ Ivana Cankarja Ljutomer seli ponovno v dvorano ŠIC Ljutomer. V drugi zaporedni domači tekmi bo danes gostil zadnjeuvrščene Dobrepolje, ki se krčevito bori za obstanek. 

»Kot na vsako tekmo se bomo tudi na to dobro pripravili. Gremo po vse tri točke,« optimistočno pove Aljaž Ruis, ki je proti Sevnici dosegel dva zadetka in se počasi vrača v staro formo. Tokrat se mu bo na igrišču pridružil tudi mlajši brat Alen, ki je okreval po poškodbi in je v tem tednu, po več kot mesecu dni premora, začel s trenažnim procesom. Trener domače ekipe Robert Grdović bo tako proti Dobrepolju pogrešal Tilna Rajterja in Tjaža Lovrenčiča, ki še nista pripravljena na največje napore.

Meteorplast ŠIC bar in Dobrepolje sta se doslej v članski konkurenci pomerila devetkrat. Osem dvobojev je pripadlo Ljutomerčanom, enkrat pa sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom. V tej sezoni je prleško moštvo dobilo oba dosedanja obračuna. Tekma Meteorplast ŠIC bar – Dobrepolje se bo danes v dvorani ŠIC Ljutomer pričela ob 20.30 uri.

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.