https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nov uspeh mladih Murašev v Trbovlju

Trbovlje, 10.1.2012  

Murina selekcija do 14 let je tekmovala na mednarodnem turnirju v Trbovlju in v konkurenci šestnajstih ekip po nekaj sreče v predtekmovanju na koncu osvojili prvo mesto.

V skupinskem delu tekmovanja so mladi Muraši najprej premagali Idrijo, nato pa izgubili proti Rudarju 3 in zagrebškemu Dinamu. Zaradi ugodnega razpleta na preostalih tekmah so na koncu kljub dvema porazoma osvojili drugo mesto v skupini in se tako napredovali naprej.

V nadaljevanju tekmovanja so črno-beli premagali Dravinjo, nato pa še Rudar 1, ter se tako uvrstili v finalni del tekmovanja, kjer so bili še Dinamo, Domžale in Rudar 2. Tu so najprej premagali Zagrebčane 2:1, nato remizirali z domačini 2:2, za konec pa še premagali vrstnike iz Domžal ter osvojili končno prvo mesto.

Za Muro 05 so nastopili Nino Irgolič, David Tot, Nejc Ajlec, Toni Horvat, Goran Lepoša, Jan Šuša, Luka Pihler, Tine Celec, Amadej Legen in Tilen Klobasa, ki je bil tudi proglašen za najboljšega igralca turnirja.

Končni vrstni red:

1. Mura 05
2. Rudar 2
3. Dinamo Zagreb
4. Domžale

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.