https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V MasterChefu bo kuhala tudi Prekmurka

02.03.2024 ob 6:00  

Na male zaslone se vrača še en priljubljen šov – MasterChef. Med tekmovalci, ki se bodo v novi sezoni borili za pokal in prestižni naziv MasterChef Slovenija 2022 je tudi Blanka Erniša iz Moravskih Toplic.

44-letna Blanka prihaja iz Moravskih Toplic. V kuhinji prisega na domačo zelenjavo in zelišča, veliko eksperimentira in išče nove kuhinjske recepte. Je tudi lastnica gostinskega lokala Caffe Park v Murski Soboti.

Kot so še zapisali na 24ur.com, je prijazna in dobrosrčna oseba, ki rada potuje po svetu. »Dosti ji pomenijo družina in prijatelji, s katerimi z veseljem preživlja svoj čas. Rada kuha, se uči tujih jezikov in zelo rada ima rože, ki jih tudi sama goji.« 

Foto: POP TV 

Če bi zmagala na tekmovanju, bi z denarjem prenovila svoj lokal in vanj uvedla tudi nekaj kulinarike, saj kot pravi, želi po 18 letih streženja samo pijače strankam ponuditi nekaj novega. Blanka je prepotovala že velik del sveta in preizkusila mnoge eksotične jedi. Uspel ji je tudi vzpon na Kilimandžaro, na kar je ponosna skoraj tako kot na domač tatarski biftek.

Oddaja MasterChef Slovenija je kuharsko tekmovanje, v katerem se bo pomerilo 15 ljubiteljskih kuharjev, ki se v vsaki oddaji preizkusijo v enem od kuharskih izzivov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2024 ob 11:57 gost

      Srečno

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2024 ob 22:55 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2024 ob 12:31 Merkatori gost

      Pa ka ta misli ka je MasterChef nekšo eksperimentiranje? Moja napoved je ka de šla domov med prvimi...eno je voditi kafič drugo pa znati kuhati....

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2024 ob 11:21 Merkatori gost

      Tanja niti malo san joj nej faušen, le zakaj bi bil. Izrazil san samo dvom v njene kuharske spretnosti me razmiš? Sicer pa naj me demantiral v oddaji. Lp

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2024 ob 13:30 Pikica gost

      Vse dobro gospa blanka.naj vam uspe priti čim dlje.navijam za vas.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.03.2024 ob 13:54 Lendavski nadvojvoda gost

      Vem odpreti konzervo,Chef sem-zase.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.