https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V pomladnem Tednu restavracij kar šest ponudnikov iz Pomurja

03.03.2024 ob 13:30  

Za vse ljubitelje kulinarike bo od 15. marca do 24. marca 2024 po vsej Sloveniji potekal Teden restavracij. S tokratno temo Original, ne kopija! organizatorji izpostavljajo drugačnost, posebnost in izvirnost restavracij. Sodelovalo bo tudi devet pomurskih restavracij.

V tednu restavracij sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno - spomladi in jeseni - v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni, s tem pa slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno vedno draga.

Meniji Tedna restavracij morajo ustrezati kriterijem vrhunske kakovosti, fiksna cena pa je za vse enaka in predstavlja najboljše razmerje visoke kakovosti in žepu prijazne cene. Gostje sodelujejo tako, da izberejo želeno restavracijo in rezervirajo svoj sedež. Rezervacije za Teden restavracij pomlad 2024 se odprejo v ponedeljek, 4. marca. Celotno ponudbo in rezervacije najdete TUKAJ

Uradni partner tedna restavracij so Radgonske Gorice. 

Iz Pomurja bodo sodelovale naslednje restavracije:

  • Gostilna Rajh (Bakovci) - Rajhove generacije osvežujejo prekmursko kulinarično tradicijo
  • Restavracija Kodila (Markišavci) - mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
  • Gostilna Zorko (Boreci) - prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
  • Gostilna Mencinger (Črešnjevci) - babičine jedi na vnukov način
  • RG Bistro (Gornja Radgona) - nekoč pivnica, danes penivnica
  • Posestvo Gjerkeš (Fikšinci) - zrelost v vinski kleti in mladostna vrhunskost v kuhinji

Cene menija 

Osnovna cena menijev v letošnjem letu je 24 evrov. Toliko boste za meni odšteli pri Gostilni Mencinger, Gostilni Zorko in RG Bistroju. Najboljšim restavracijam so dodali dodatek na kakovost, ki ga ocenjujejo s srčki. Restavracije z dvema srčkoma ceno dvignejo za 2 evra in je cena menija tako 26 evrov. Toliko boste odšteli v restavraciji Kodila in Gostilni Rajh. Restavracije s 3 in 4 srčki imajo ceno menija 30 evrov in toliko boste odšteli na Posestvu Gjerkeš.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2024 ob 14:06 Lendavski nadvojvoda gost

      Naj kar imajo ponudbe z večimi hodi.Pošteno in dobro se naješ kje drugje,brez velikih klanjanj in škéri z leve in desne .Mi,delavci in delovni se vsaj najemo in se ne afnamo z vzvišenostjo.Tudi fine dame sedijo na WC-ju ,olikanci grabežljivi vred s svojimi babami sere....jo in prdijo.In končno,Matilda se ne da podkupiti.

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2024 ob 18:37 prekmurec gost

        V pomladnem Tednu restavracij kar devet ponudnikov iz Pomurja , kjer se bo dosti hodilo in malo jedlo !

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2024 ob 19:26 ...... gost

      Tudi po teh menijih, bo PRDEKANA (RIT) trpela, posebej, če bo kaj bolj tekočega. Biće gusto:

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2024 ob 20:18 Lendavski nadvojvoda gost

      Oni ,Lendavčan,je malce na pašteto,pa se mu Hrvatija zdi raj.No,Međimurec je,ima pa rad slovenske pejneze.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.