https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči nastalo 90.000 evrov škode

16.03.2024 ob 8:00  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je ena oseba umrla, dve osebi pa sta bili lahko telesno poškodovani. Poleg tega so obravnavali še pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.57 so bili obveščeni, da je med naseljema Črenšovci in Hotiza prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in voznikom tovornega vozila. Obe vozili naj bi po trčenju tudi zagoreli. Policisti so na kraju ugotovili, da voznik osebnega avtomobila ni vozil po desnem smernem vozišču in zapeljal levo, na smerno vozišče za nasprotni promet. V tistem trenutku mu je nasproti pravilno pripeljal voznik tovornega vozila. Med vozili je prišlo do silovitega trčenja in tudi požara. Voznik osebnega avtomobila je na kraju umrl, dočim je voznik tovornega vozila utrpel lahke telesne poškodbe. V nesreči je nastalo za 90.000 evrov škode. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino stolov, tatvino ribiške opreme, poškodovanje tuje stvari, vlom v klet v stanovanjskem bloku in nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija