https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Tudi Nafta pričela s pripravami

Lendava, 16.1.2012  

Nogometaši Nafte so danes pričeli s pripravami na spomladanski del sezone. Pred samim treningom je bila še krajša tiskovna konferenca, kjer so predstavili aktualne zadeve, nato pa se je 28 igralcev podalo na trening na igrišče z umetno travo.


Zaradi finančnega stanja kluba, ki ni ravno najboljše, bo Nafta celotne priprave oddelala v domačem okolju, kjer imajo na voljo igrišče z umetno travo, fitnes, bazen in telovadnico. Kar se tiče samega igralskega kadra bistvenih sprememb v Lendavi ne pričakujejo, ter poudarjajo, da je za kadrovanje dva tedna časa. Igralski kader bo tako kot doslej štel 22 ali 23 igralcev, saj si več niti ne morejo privoščiti. Znano je že, da je sezona že končana za Stjepana Cabana, medtem ko se bo še videlo, v kakšnem stanju so Arpad VašSaša Levačič in Aleš Ajlec, ki so bili poškodovani ob koncu jesenskega dela prvenstva. Z dovoljenjem Simer Šampiona pa se v tujini na preizkušnji nahaja Miha Korošec, eden ob boljših Naftašev v tej sezoni, v kolikor ne bo zadovoljil novega kluba, se v Slovenijo vrne v soboto.

"Finančno stanje trenutno ni rožnato, vendar se zadeve niso bistveno spremenile v zadnjem obdobju. Delamo na pridobitvi svežega kapitala, v igri imamo nekaj večjih sponzorjev, vendar njihovih še ne morem razkriti. V relativno hitrem času računamo, da te sponzorske pogodbe podpišemo, da se bo lažje dihalo," je povedal predsednik Nafte Ivan Oletić.

Kljub napovedim, da dokler ne dobijo vsaj ene plače, ne bodo trenirali, so igralci danes odšli trenirat. Z njimi se je vodstvo kluba pogovarjalo že v soboto pa tudi danes, igralce je zanimalo, kakšno je finančno stanje in pričakovanja. Prvi mož je razkril, da z decembrsko plačo, ki še ni zapadla, so igralcem dolžni tri plače.

Kar se tiče tekmovalnih ciljev je želja kluba, da stopijo vsaj še stopničko višje, torej na osmo mesto, da bi se izognili kvalifikacijam za obstanek.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. xx
      16.01.2012 ob 19:22 xx

      hahaha

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.