https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Rumena polja oljne ogrščice osvetljujejo pomursko pokrajino

21.04.2024 ob 6:00  

Pomurje je preplavila čudovita podoba cvetočih rumenih polj, ki dvigujejo razpoloženje, dajejo občutek notranje harmonije in novih moči.

Ta čarobni občutek izvira iz oljne repice, ki postaja vse bolj razširjena poljščina v regiji. Te naravne lepote kar vabijo k fotografiranju.

Ob lepem sončnem vremenu so se oljne ogrščice na pomurskih poljih že zelo bujno razcvetele, ter obarvale pokrajino z intenzivno rumeno barvo. Pogled na ta rumena prostranstva vzbuja optimizem, saj rumena simbolizira sonce, svetlobo, budnost, koncentracijo, ustvarjalnost in modrost.

Zato vam podarjamo nekaj čudovitih fotografij oljne ogrščice. Uživajte v njih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2024 ob 9:03 gost

      Najbolj si manejo roke kmeteki keri to vse tako zdaj lepo rumeno oljno repico potem prodajo v tujino. Od slovenskih davkoplačevalcev pa pokasirajo subvencije vse vrstne. Da si potem lahko kupijo drage vozne igračke. Avteke trakurje terence kombajne za to pa še dodatne subvencije.

      6 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2024 ob 10:15 gustek gost

        @gost kmeteki prodamo v eu, eu nam potem da subvencije s skupne blagajne, tak da, ostene vse pri kupcih kateri nam dajo subvencije. Subvencija je nadomestilo za kmetovanje pod omejitvami ki jih nalaga EU. ko pa država plača nadomestilo do minimalne plače pa se noben kurac ne buni.

        17 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2024 ob 11:29 gost

      Tij ob 09:03 pa po kantah in smetnjakih brskaš,sirotek zaleteni.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2024 ob 12:36 gost

      Jaz doma sedim pa vse pride od nekod k meni hrana denar vse kar rabim. Če si hlapec stranke SDS ni treba da delaš vse ti pade z neba samo tupatam poližeš dupe glavnim v stranki buzijev.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.04.2024 ob 13:31 gost

      Oh bebček,dobro si se opisal.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.04.2024 ob 21:18 gost

      Debeli, si ga danes župniku po maši že pocuzal, pa izvedel kozje molitvice? Upam, da ti ga je župnik nabil do konca v tvojo pedersko cerkveno rit.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.04.2024 ob 21:47 Aha gost

      Vidim da se tu zopet oglašajo betonske budale

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.