https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Preverite nove priložnosti v Pomurju

23.04.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

OSNOVNA ŠOLA CANKOVA zaposli HIŠNIKA M/Ž. Delo obsega skrb za prostore šole, vzdrževanje objektov in okolice, skrb za pravilno delovanje naprav itd. Kandidati morajo vlogo poslati po elektronski pošti. Priložiti morajo tudi potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in Potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost ter originalno Potrdilo sodišča, da kandidat-ka ni v kazenskem postopku. Dokazila naj ne bodo starejša od 30 dni. Rok za prijavo je 25. april.

Center za socialno delo Pomurje zaposli RAČUNOVODJA VII/1 - M/Ž. Delo obsega računovodstvo in sorodne storitve, spremljanje virov financiranja, kalkulacija stroškov, vodenje evidenc, delanje obračunov itd. Pričakovana je visokošolska izobrazba 1. stopnje s smeri ekonomije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. maja.

Razvojna agencija SINERGIJA d.o.o. iz Moravskih Toplic, zaposli PROJEKTNEGA MANAGERJA IN SKRBNIKA PROJEKTOV - M/Ž. Delo vključuje organizacijo dogodkov, pripravo poročil, izvajanje projektnih aktivnosti in sestankov. Delo je za določen čas in sicer 10 mesecev. Kandidat mora imeti končano 2. stopnjo visokošolske izobrazbe oz. univerzitetno diplomo po prejšnjem sistemu. Pogoj je tudi dobro znanje angleškega jezika. Kandidati naj vlogo pošljejo po e-pošti, delodajalec pa želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc. Rok je 30. april.

CARTHAGO PROIZVODNJA AVTODOMOV D.O.O., ODRANCI razpisuje delovno mesto TEHNOLOG – OPTIMIZACIJA DELOVNIH PROCESOV - M/Ž. Delo poteka v razvojni projektni skupini (optimizacija delovnih postopkov in planov, vzdrževanje tabel), nabava in priprava orodij, sodelovanje pri izdelavi dokumentacije, načrtovanje investicij itd. Pričakujejo univerzitetno izobrazbo 1. stopnje, delo je za določen čas – 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Vlogo naj kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti do 27. aprila.

CARTHAGO PROIZVODNJA AVTODOMOV D.O.O. prav tako razpisuje delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC ZA VARSTVO PRI DELU, POŽARNO VARNOST IN VARSTVO OKOLJA - M/Ž. Delavec bo skrbel za preučevanje varnosti delovnega okolja in delovnih razmer, pripravil varnostne ukrepe, nadzoroval učinkovitost, seznanjal ostale zaposlene z varnostnimi ukrepi in rokovanju z nevarnimi snovmi. Delo je za določen čas – 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Vlogo naj kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti do 27. aprila.

 

MONTER V PROIZVODNJI SPECIALNIH VOZIL- M/Ž pri MEDICOP - specialna oprema d.o.o., MURSKA SOBOTA. Osnovne naloge so: pripravamateriala in orodij in elementov za montažo, pregled dokumentacije, izvajanje vmesne kontrole, skrb za vzdrževanje delovnega prostora. Pogoj je srednješolska izobrazba, delovne izkušnje niso nujne. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 3. maja.

OSNOVNA ŠOLA JANEZA KUHARJA RAZKRIŽJE, RAZKRIŽJE razpisuje delovno mesto RAVNATELJ/ICA. Kandidat oz. kandidatka mora za imenovanje na funkcijo ravnatelja izpolnjevati pogoje v skladu z zakonom o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja. Gre za petletno obdobje delovanja in sicer do 31. avgusta 2029. Kandidat mora k svojo vlogi na delovno mesto dodati življenjepis, dokazilo o izobrazbi, dokazilo o nazivu, dokazilo o opravljenem strokovnem izpitu, dokazilo o opravljenem ravnateljskem izpitu in program vodenja zavoda za mandatno obdobje. Kandidat mora imeti končano visokošolsko izobrazbo 2.stopnje, ali visokošolsko univerzitetno diplomo (prejšnja). Vlogo je potrebno poslati po navadni pošti do 4. maja.

VRTEC LENDAVA išče VZGOJITELJA M/Ž. Delo obsega načrtovanje, izvajanje in evalviranje vzgojno-izobraževalnega dela v skladu z učnim načrtom, delo z otroki, sodelovanje s starši in ostalimi vzgojitelji v vrtcu. Delo poteka do vrnitve odsotne vzgojiteljice na delovno mesto, najkasneje do 30. aprila 2025. Pričakovana je visokošolska izobrazba 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), smer Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 24. aprila. 

POHIŠTVO IL AMBIENTI d.o.o., MURSKA SOBOTA išče SVETOVALEC/KA PRI PRODAJI POHIŠTVA - M/Ž. Delo obsega svetovanje in prodaja pohištva, komuniciranje s strankami, načrtovanje kuhinj, priprava predračunov, ponudb, računov, reševanje reklamacij, vodenje evidenc, izdaja blaga, prevzem blaga. Delo je za določen čas – 3 mesece. Kandidat mora imeti srednješolsko izobrazbo trgovske ali ekonomske smeri, vlogo naj pošlje po e-pošti do 4. maja.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2024 ob 8:16 žižki gost

      Carthago naj objavi oglas v Murskem Središču saj od tam prihaja večina delavcev

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2024 ob 16:25 gost

      Ka so medžimurci zmanjkali za zaposlitev v kartaguji. Namreč tam je več kot 50 procentov hrvatekuv. Slovenci pa morajo imeti visoke šole za navadnega delavca. Samo da imajo razlog za zaposlitev hrvateke ker so cenejša delavna sila. Ko jih jebe cuzeke.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.