https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne zamudite izjemne priložnosti: Poiščite svoj novi dom v Beltincih!

Beltinci, 22.04.2024 ob 13:30  

Želite bivati v sodobnem stanovanju, ki ponuja udobje in funkcionalnost?


Če ste na zgornje vprašanje odgovorili z da, je na Dobelski cesti 2 v Beltincih na voljo izjemna priložnost nakupa trisobnega stanovanja v novozgrajeni večstanovanjski stavbi.

Zgradba, ki je bila dokončana leta 2023, vas bo očarala s svojo sodobno zasnovo in kakovostno izvedbo.


Udobno bivanje v sodobnem stanovanju

Stanovanje s skupno neto tlorisno površino 88,5 kvadratnih metrov (stanovanje 80 kvadratnih metrov + balkon 8,5 kvadratnih metrov) se nahaja na robu naselja, kar omogoča mirno in sproščeno bivanje.

Sestavljeno je iz prostornega dnevnega prostora s kuhinjo, utility, kopalnice, spalnice, dodatne sobe ter balkona, ki vam nudi možnost sproščanja na svežem zraku.


Priročna ureditev in udobje

Prednosti stanovanja vključujejo tudi shrambo za dodatno skladiščenje ter lastniško parkirno mesto, ki je zagotovljeno.


Za udobje bivanja poskrbijo toplotna črpalka in talno gretje v vseh prostorih, PVC trislojna okna z električnimi žaluzijami ter kopalnica opremljena s kopalno kadjo in kanaletami za tuš.


Odlična lokacija za vsakdanje potrebe

Lokacija stavbe omogoča enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture, kot so vrtec, šola, trgovina, pošta, banka, lekarna in zdravstveni dom, ki se nahajajo v neposredni bližini.

Poleg tega je od avtocestnega priključka Lipovci oddaljena le pet kilometrov, do središča Murske Sobote pa je le približno 10 kilometrov.

Ne zamudite priložnosti za nakup!

Ne zamudite priložnosti za nakup tega čudovitega stanovanja v Beltincih! Za več informacij in ogled kontaktirajte TE - Invest, Gančani 205A 9231 Beltinci na telefonsko številko 041 319 519.

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija