https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Župan v Murski Soboti posadil mladi drevesi

22.04.2024 ob 13:55  

Ob Dnevu Zemlje je župan Mestne občine Murska Sobota posadil dvoje mladih drevesc na Trgu zmage.


Župan Damjan Anželj je z vodjo oddelka za okolje in prostor Angelco Dokl Mir, direktorjem Komunala javno podjetje Murska Sobota Tomislavom Zrinskijem in Melito Varga Lemut posadil dvoje mladih drevesc na Trgu zmage. Mlada omorika in jelka  sta nadomestili v lanskem neurju porušena drevesa.

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2024 ob 16:07 gost

      Pametni župani sadijo drevesa. Zabiti župani pa jih podirajo. Samo zato da ni potrebno v jesen čistiti listja odpadlega. Bo pa narava poskrbela za tiste zabite župane keri drevja podirajo. Kar nebodo ti kreteni podrli po občinah bo prišlo neurje in bo podrlo vse kar ostane. Kajti če podiraš zdravo drevje in delaš prostor za neurje potem te tudi neurje obišče. Ko več nebo dreves bo pa neurje podiralo hiše. Potem so pa vsi krivi samo kretenski župani niso nič krivi.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.04.2024 ob 17:57 Hg gost

      Samo ka se slika. Globoka je plitvina naših veljakov.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.04.2024 ob 7:58 gost

      En predlog Anželj za slikanje v bodoče: "Lopato vsaj zamaže, ka se bo vidlo ka je gor zemla"!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.04.2024 ob 10:41 bv gost

      župan je šou srat pa scat......

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.