https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Murašice in Muraše jutri čaka pokalni polfinalni dan

24.4.2024  

V četrtek bo v Fazaneriji pokalni polfinalni dan. Najprej bodo ob 16:30 na delu Murašice, ki se bodo pomerila z Olimpijo, ob 20. uri pa Muraše čaka obračun z Rogaško. Pred polfinalnima dvobojema so danes pripravili tiskovno konferenco, na kateri so za izjave bili na voljo trener članske ekipe Anton Žlogar, trener članic Vladimir Kokol ter Sandi Nuhanović in Špela Kolbl.


Murašice branijo naslov pokalnih prvakinj, Muraši pa skozi pokalno tekmovanje iščejo pot do Evrope. V poletnih kvalifikacijah za UEFA Evropsko ligo bo nastopil zgolj pokalni prvak, Sobočani pa morajo za ta dosežek premagati še dva tekmeca.

Špela tvoja pričakovanja pred jutrišnjo tekmo.

Pričakujemo eno težko tekmo. Pričakujemo čisto drugačno tekmo kot smo jo odigrali v nedeljo. Skušale bomo popraviti naše napake iz prejšnje tekme in zmagati tekmo. 

Vir: Izrez videa

Trener Vladimir Kokol pričakovanja pred jutrišnjo tekmo. Kako se lotiti Olimpije?

Olimpijo dobro poznam, so se zelo dobra ekipa. Vemo, da je težko igrati proti istemu nasprotniku v tako kratkem času. Poznamo eni druge do potankosti, Vemo, od kje preti največja nevarnost, zagotovo pa bo razlika glede taktike nasprotnic očitna. Pokal je lovorika katero je lepo imeti v vitrinah in vsaka ekipa se zato maksimalno potrudi in izbere neko pot do uspeha. Vemo, da se bomo morali bolj potruditi kot v nedeljo. V nedeljo smo bili agresivni, fokusirani, državni naslov je blizu. 

Žlogar izpostavlja agresivnost

Ko igraš pokal, ga želiš osvojiti. Prišli smo do polfinala, čaka nas težka tekma proti tekmecu, ki je spomladi glede na število osvojenih točk četrta ekipa lige. Mislim, da Oskar Drobne dela zelo dobro, igrajo zelo agresivno in imajo principe v igri, ki jih ponavljajo, neposredno so na robu prekrška in izredno motivirani. Ukvarjati se moramo predvsem sami s sabo, zavedamo se svoje kakovosti, veseli pa me, da je podoba Mure boljša kot na začetku marca, tudi rezultatsko smo uspešnejši.

Svoja pričakovanja delil tudi Nuhanović

Pričakujem težko in čvrsto tekmo. Rogaška je v drugem delu v odlični formi, Slatinčani so pokazali veliko, vendar igramo doma, pred svojo publiko. Pričakujemo poln stadion, uvrstitev v finale pa bi bila nekaj najlepšega. Verjamemo, da bodo tudi navijači naš dvanajsti igralec.

Foto: Peter Dominko 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.04.2024 ob 15:31 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Ge si želin finale Mura Beltinci s ten ka so Beltinci na slabšon ka špilajo v gosteh, Mura pa doma. Domači teren ponejni itak eno prednost. Držin prsti za prekmurski finale.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.04.2024 ob 16:22 Toporišič gost

        123 ali si kdaj slišal za rodilnik? Koga ali česa se naj nauči? … slovenskega jezika …

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.04.2024 ob 16:37 123 gost

      Grozno si pameten, raje komentiraj prvi komentar si isto pismen kot gornji

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.04.2024 ob 19:27 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.04.2024 ob 19:48 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        123 bumbar meni je prekmurski jezik glaven od rojstva. San ponosen Prekmurec za razliko od tebej prodani žabar.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2024 ob 17:57 Toporišič gost

        Saj ne bi komentiral, pa me je zmotilo, da človek, ki sam ne pozna slovnice, pametuje po netu in druge uči slovenskega jezika...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.04.2024 ob 17:05 muraš gost

      DEČKI BANKAŠI SU PUNI TE DE FINALE OVAČI NIKA.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.04.2024 ob 11:41 gost

      AAAAAA,ka misliš,ka si je AJAJAJAJA kaj napravo? Ve ga pa celi keden nega čuti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.04.2024 ob 20:51 novinar gost

      Zmaga ženske ekipe Mure proti Olimpiji. Gaboro ne ide več u Ljubljano. Preko SMS ljubljanskim funkcionarom ga odstava osterajh mešetaroš. Vütra de zanimivo poslušati tote na kafi v Kocljevi v MS.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.