https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: V novem Zlatkovem spotu trije Zekojevi plesalci

 

Zlatko se je predstavil s svojim novim videospotom remiksa skladbe Naše leto, naš glas, v katerem sodelujejo tudi trije Pomurci iz Plesne šole Zeko.


Priljubljeni raper Zlatan Čordić – Zlatko je izdal nov videospot Naše leto, naš glas, ki je luč sveta zagledal 6. januarja 2012. V videospotu, ki so ga posneli v ljubljanskem Klubu K4, so sodelovali tudi trije Zekojevi plesalci, David Cimerman, Aleš Ivanuša in Denis Vrbanec, skladbo pa je miksal Luka Per.

Sodelovanje s pomurskimi "brejkerji" je bila prijetna izkušnja

Zlatko nam je zaupal, da pravzaprav pri snemanju in snovanju videospota ni velike filozofije, "treba je biti pozitiven in početi stvari, ki jih rad počneš. To je edina prava pot in je težja kot pot, po kateri so že drugi postavili smerokaze."

Za plesalce iz Plesne šole Zeko se je odločil po predlogu prijatelja Samota, ki mu je omenil pomurske "brejkerje". "Vsi, ki me poznajo vedo, da ne kompliciram in rad sodelujem z ostalimi. Edina stvar, ki je ne podpiram, je posnemanje," je komentiral raper Zlatko, ki mu je bilo sodelovanje s pomurskimi "brejkerji" prijetna izkušnja, in dodal še, da vse, kar si želi je zdravje, vse ostalo prihaja potem samo.

Video:

 

Plesalci Plesne šole Zeko si takih prijetnih izkušenj želijo še več

Plesalci iz Plesne šole Zeko so nam zaupali, da so pri takem projektu sodelovali prvič in da je tudi za njih bila to prijetna izkušnja, ki bi si jo želeli ponoviti. "Doživetje ob snemanju je res krasno, posebej, ko te toliko fotografirajo in snemajo, zraven tega pa smo se zabavali," je povedal David, ki se zaveda, da ne more prav vsak sodelovati pri takem projektu.

Aleš je k temu dodal, da je ob snemanju spoznal, kako stvari potekajo in se naučil veliko novega. "Bila je zelo pozitivna izkušnja. Sodelovanje v takih projektih pa me zelo veseli," je še povedal Aleš, ki meni, da ima na podlagi tega videospota sedaj bolj odprte poti, saj ga sedaj ljudje spoznajo in vidijo, kaj počne.

"Videospot smo posneli v Ljubljani, v Klubu K4, ki je bolj "Underground" zadeva. Nikoli nisem pričakoval, da bom spoznal Zlatkota, kaj šele, da bom plesal v njegovem videospotu," je dejal Denis, za katerega je bilo snemanje, čeprav so velikokrat ponavljali enake gibe pred kamero, bolj zabavno kot naporno.

"Za sodelovanje v videospotu smo se odločili povsem spontano. Poklical nas je Zlatkotov prijatelj, ki je povedal, da potrebujejo tri plesalce za snemanje videospota. Jaz, Aleš in David smo se en dan pred snemanjem dogovorili, se vsedli na vlak in se odpeljali proti Ljubljani. Vedeli smo, da bomo sodelovali pri velikem projektu," je povedal Denis, ki se zaveda, da Prekmurci poredko dobimo takšne priložnosti.

"Brejkerji" hvaležni trenerju Dejanu Zečeviću

"Zlatko je zelo dober človek. Preprost, prijeten in če ga opišem z eno besedo je legenda," je o raperju Zlatkotu povedal Denis, ki je ponosen, da je del videospota kot plesalec iz Prekmurja. "Moramo pa seveda še omeniti našega trenerja Dejana Zečevića, brez katerega se naše plesne izkušnje ne bi zgodile," so zaključili pomurski "brejkerji".

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.