https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer je gostila deseti Student Cuts

Ljutomer, 10.05.2024 ob 14:20  

Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer se je včeraj začel jubilejni deseti festival mladinskega filma, znan pod imenom Student Cuts. Ravnatelj Franci Čuš je na otvoritvi pozdravil dijake, goste in novinarje, med katerimi je bil tudi bivši ravnatelj gospod Zvonko Kustec, ter predstavil letošnje novosti.


"Letošnji festival je še poseben, saj ga izvajamo že desetič," je poudaril ravnatelj Čuš. "Prvih šest izvedb je bilo v organizaciji Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, oddelka za medijske komunikacije, kasneje pa se je ta festival prenesel v organizacijo Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, kjer smo četrtič zapored gostitelji."

Največja novost od prevzema organizacije s strani njihove šole je sodelovanje dijakov umetniških gimnazij v posebni kategoriji Future Talents. "Tako tukaj sodelujejo dijaki s svojimi filmi, ki obiskujejo umetniške gimnazije v Novi Gorici, Ljubljani in Ljutomeru," je nadaljeval ravnatelj. "Sodelovanje v tej kategoriji prinaša posebno izkušnjo za naše dijake, ki bodo imeli priložnost predstaviti svoje talente in ustvarjalnost."

Poleg tega je ravnatelj Čuš izpostavil, da je letos na festivalu več kot 100 filmov v petih različnih kategorijah, ki jih bo ocenjevala tričlanska komisija, sestavljena iz gospe magistre Irene Bedrač, Mojce Pernat in Matjaža Ivanišina. "Festival poleg projekcij filmov obogatijo tudi predavanja, druženje in ustvarjanje," je dodal. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2024 ob 15:31 Prlek gost

      Čudovito. Grosman Horor pa zapreti,ker se dela sramota Lotmerku

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2024 ob 0:34 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2024 ob 16:31 Simona gost

      Tako je Grossmanna ni že zdavnaj mogli ukiniti s tem hororjem groze. Samo nesnago delajo ,pijejo in se drogirajo. Sramota

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2024 ob 16:33 Nič gost

      Zblujeni Prleki ,z zblujenimi idejami

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.05.2024 ob 17:48 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.