https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Več kaznivih dejanj ter kršitev javnega reda in miru

26.05.2024 ob 7:05  

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri prometne nesreče, dve poškodbi vozil s strani divjadi, ugriz psa ter zasegli prepovedano drogo.


Na področju kriminalitete so policisti obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, dve povzročitvi lahke telesne poškodbe, tatvino in namerno poškodovanje vozila.

Na področju prometne varnosti so obravnavali štiri prometne nesreče. V eni se je oseba lažje telesno poškodovala, v treh nesrečah pa je nastala le gmotna škoda. Obravnavali so še dve poškodbi vozil s strani divjadi.

Javni red in mir je bil kršen v sedmih primerih in sicer pet krat na javnem kraju in dva krat v zasebnih prostorih. Dva kršitelja, ki se nista pomirila sta bila pridržana. Obravnavali so še ugriz psa in zasegli prepovedano drogo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.