https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Žlogar: »Cilji morajo biti visoki, ampak vedno postavljeni realno«

 

Danes sta na tiskovni konferenci NŠ Mura v Fazaneriji spregovorila Žiga Kous in Anton Žlogar.


Po kratkem premoru se igralci Mure, med njimi tudi Žiga Kous, vračajo na treninge s svežimi glavami in velikimi ambicijami za novo sezono.

Kous je preživel dopust z družino, kar je bilo zelo dobrodošlo za mentalni odklop, a je poudaril, da so igralci ostali aktivni tudi med premorom. »Nismo bili popolnoma izklopljeni. Malo smo bili aktivni, ne nekaj preveč, toliko da ravno malo zaženemo motorje,« je povedal Kous.

Kljub razočaranju zaradi neuspeha v Evropi se ekipa osredotoča na prihajajoče izzive. »Mislim, da smo vsi igralci prišli s praznimi glavami, osredotočeni na novo sezono,« je dodal Kous, ki je ob koncu pretekle sezone utrpel poškodbo, a zdaj pravi, da je stanje super in upa, da tako tudi ostane.

Trener Žlogar je razkril načrt priprav, ki bodo trajale pet tednov in vključujejo pet do šest prijateljskih tekem. Prva tekma bo že to soboto v Lipi. »Cilj je, da igralci dobijo čim boljšo minutažo in da izkoristimo čim več časa za treninge,« je pojasnil Žlogar. Priprave bodo potekale v domačem okolju, v Fazaneriji v Murski Soboti.

Klub se sooča z nekaterimi kadrovskimi spremembami. Odšli so štirje igralci, a se načrtuje okrepitev ekipe. »Sigurno bi bilo dobrodošlo, da se ekipa nekoliko okrepi, da se s tem dobi še na kvaliteti in konkurenčnosti,« je povedal Žlogar. Trenutno je na treningih prisotnih 27 igralcev, vključno s sedmimi iz mladinskega pogona.

Kljub nekaterim poškodovanim igralcem, kot sta Čakš in Trontelj, ki še vedno okrevata, Mura z optimizmom zre v novo sezono. Cilji kluba ostajajo visoki, a realno postavljeni, da se lahko izpolnijo pričakovanja in ambicije.

Foto: Saša Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2024 ob 15:04 Sharon Reavis gost

      Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal, in zaslužil sem tako velik denar. Res je uporabniku prijazen in tako sem vesel, da sem izvedel zanj......... Evo, kaj počnem. Za več podrobnosti obiščite————————___𝐖𝐰𝐰.𝐧𝐞𝐰.𝐜𝐚𝐬𝐡𝟔𝟕.𝐜𝐨𝐦

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2024 ob 18:28 gost

        Spet sami STROKOVNJAKI. Raje bodite tiho. Ni človeka pri Muri v vodstvu ali v moštvu katerega ne bi vi veliki POZNAVALCI nogometa šinfali.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2024 ob 19:03 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2024 ob 23:54 juliya gost

        Want To Work From Home Without Selling Anything? No Experience Needed, Weekly Payments... Join an Exclusive Group lax Of People That Cracked The Code Of Financial Freedom! Learn More details Good luck.. Visit this website .. 𝐖­­𝐰­𝐰­.­­𝐏­­𝐚­­𝐲­­𝐬­­𝟕­­­­𝟕­.­­­𝐂­𝐨­𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2024 ob 15:44 gost

      Takše strokovnjake iz kukaršča delamo ! Škoda guča !!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2024 ob 16:08 gost

      Kos je eden slabši igralcev pa še vedno bo nosil trak kapetana.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2024 ob 16:19 VODSTVO BEŽI gost

      Vij Muraši - vodstvo bi radi da bi vam nekdo dal pejneze vij bi pa naprej delali kar bi hoteli, tak po domače NE MOŽE TAKO pravi Američan čitam v tujih časopisih. Ta ki da pejneze hoče svoje vodstvo - tako da počasi pakirajte kufre vsi po vrsti in tako je tudi prav, zadosti je bilo pizdarij.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2024 ob 17:01 PREKMUREC gost

      KOS LAHKO IGRA ZA TIŠINO, KER NIMA POJMA ODNOGOMETA---------------------NATIRATI KOSA,MARUŠKOJA,MAROŠA IN ŠE NEKATERI NISO ZA MURO. SRAMOTA...................

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2024 ob 18:09 Dalmoš gost

      BANDA NESPOSOBNA, DRISLAVA........

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2024 ob 19:48 Frenky gost

      Edino nogometno usposobljen v Muri je trener Žlogar. On tudi čudež ne mora bela ti, ekipa je slabo selekcioniranje, limitiran.. Ta kader je borba za obstanek..

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.06.2024 ob 21:51 Busybee gost

      Sami.kavč selektorji opet tu gori znalci...jao jao. Kume palik si glasen? Aja Chrisa Cenerja naj pripela Mura pa enih par Romov? Te bo liga prvakov?😂😂😂😂😂

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.06.2024 ob 22:16 NN gost

      Bojim se da ti nisi dorasel da bi izpolnil vsaj realne cilje...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.06.2024 ob 5:33 gost gost

      TAK JE V SOBOTI GRAD RAKIČAN DOBI PENEZE OD OBČINE MURI PA NEJ ŽUPAN NE MARA NOGOMETA V MURO POSTAVITI ČLOVEKA KERI SE RAZMI V BALUN NEJ LELEKE PA ŠE TUJCE DOKLER NE BO MURA SOBOŠKA DE TAK ENI PRIDEJO SCICAJO PA ADIJO ŽALOSTNO

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.06.2024 ob 9:18 gost

      Ni mi jasno,da najslabšega igralca telko vlačite po slikaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.