https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Samomor - skok pod vlak

27.01.2012 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z materialna škodo in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in mira, poskus samomora in samomor.  

S področja kriminalitete so obravnavali vlom, tri tatvine, ponarejanje listin in nasilje v družini. V Dolgi vasi je neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo iz katere pa ni odtujil ničesar. Radgonski policisti so obravnavali tatvino lesa, soboški tatvino denarja, lendavski pa tatvino goriva iz parkiranih tovornih avtomobilov. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki se je izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem. Soboški policisti so obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja. 

V Ljutomeru je bil obravnavan samomor s skokom pod vlak. Zaradi ogleda kraja je bil železniški promet prekinjen od 17.00 do 21.05 ure.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil enemu kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona in na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.