https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Boris Brunec predstavlja svoj novi roman

Dokležovje, 10.07.2024 ob 8:00  

Pred kratkim je izšel roman avtorja Borisa Brunca iz Dokležovja z naslovom  »Balkanska lepotica - Vrnitev«, ki je nekako nadaljevanje romana, ki je izšel 2022 in je bil dobro sprejet. Nova izdaja, se lahko bere tudi samostojno. 


Po mnenju prvih bralcev, je veliko več dogajanja in napetosti. Spet se dogajajo nenavadne stvari, kjer je glavna akterka spet tarča različnih subjektov, ki ji ne privoščijo sreče. A na koncu se zgodi nov preobrat in Angelika najde srečo...  

Njegovo drugo delo pa je  »Pesmi mojega časa«. Zbirka pesmi je sestavljena iz dveh delov. V prvem delu so predvsem pesmi, ki  jih je pisal za glasbo, nekatere od njih so tudi posnete z različnimi pomurskimi glasbeniki. Drugi del pa so pesmi, razmišljanja, ki so pa socialno kritična. V zbirki se pojavi tudi njegova slikarka dela, ki prikazuje nekaj njegovih še neobjavljenih slikovnih del.  

Do sedaj je bilo izdanih sedem knjižnih del. Med drugim je deloval tudi v tujini. Bil je pod pokroviteljstvom založbe Schwarzlmüller iz Dunaja, ki so ustanovitelj foruma Petrovice na Češkem. Prav tako je dobitnik nagrade Ptakodrag (ptičji zmaj), za njegovo delo v povezovanju književnikov iz vzhoda in zahoda. Ker je večino časa preživel v tujini, je bilo le malo priložnosti, da bi se bolje predstavil v domovini.  

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2024 ob 8:29 1x gost

      Bravo Johan !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.