https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

VIDEO: Poraz Mure 05 v nenogometnih razmerah

Murska Sobota, 6.2.2012  

Nogometaši Mure 05 so odigrali četrto prijateljsko tekmo in doživeli prvi poraz. V zimskih razmerah pri minus desetih stopinjah celzija in sneženju jih je z 0:2 premagalo vodilno moštvo druge lige Aluminij.

V mrzlem vremenu, podkrepljenim s sneženjem, so se črno-beli danes na igrišču z umetno travo pomerili z Aluminijem ter doživeli poraz z 0:2. Takšen je bil tudi rezultat ob polčasu, ko sta zadela Kmetec in Režonja. Po dveh zmagah s 5:0 in z 8:0, tako prvi niso zatresli mreže nasprotnika, prejeli pa so prva zadetka.

Za Muro so igrali: Luk, Kous, Cipot, Travner, E. Janža, Bohar, Horvat, Maruško, Rep, Lotrič in Eterović. V drugem polčasu so igrali še Draković, Filipović, Barbič, Kramar, J. Janža, Rogač, Barbarič, Gruškovnjak, Šemen, Kouter in Botjak.

Video:

Naslednjo tekmo bodo črno-beli igrali v sredo ob 16. uri ko bodo na igrišču z umetno travo stadona Fazanerija gostili madžarski ZTE. Tekma bo zaprtega tipa. Z madžarskim prvoligašem se je v soboto pomerila tudi Nafta, tekma pa se je končala z 0:0.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.