https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Moravske Toplice razpisuje 60 tisočakov za športne projekte

Moravske Toplice  

 Na spletni strani Občine Moravske Toplice je na podlagi Zakona o športu, Nacionalnega programa športa v RS in Pravilniki o sofinanciranju letnega programa športa objavljen javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v Občini Moravske Toplice.


Predmet javnega razpisa je zbiranje predlogov za sofinanciranje Letnega programa športa Občine Moravske Toplice za leto 2012, ki ga upravičencem zagotavlja Občina Moravske Toplice iz sredstev Proračuna Občine Moravske Toplice za leto 2012.

Sodelujejo lahko društva, zavodi, vrtci, osnovne šole

Na javnem razpisu lahko sodelujejo naslednji izvajalci letnega programa športa, in sicer športna društva; zveze športnih društev; ustanovljene na območju Občine Moravske Toplice; zavodi, gospodarske družbe, zasebniki in druge organizacije, registrirane za opravljanje dejavnosti v športu; ustanove, ki so ustanovljene za opravljanje dejavnosti v športu in so splošno koristne ter neprofitne in vrtci ter osnovne šole.

Izvajalci letnega programa športa morajo za sofinanciranje letnega programa športa imeti sedež v Občini Moravske Toplice; biti registrirani in organizirani v skladu z veljavnimi predpisi za opravljanje dejavnosti športa in na območju Občine Moravske Toplice delovati že najmanj eno leto; imeti zagotovljene materialne, prostorske, kadrovske in organizacijske možnosti za uresničevanje načrtovanega programa športa, urejeno evidenco članstva ter evidenco o plačani članarini (velja za društva), ter Občini Moravske Toplice redno posredovati poročila na predpisanih obrazcih ter druge podatke, ki se nanašajo na izvajanje dejavnosti športa.

Foto: SXC.hu

Za leto 2012 61 tisočakov za šport v občini

Za izvajanje vsebin Letnega programa športa, bodo se izvajalci dobili 61 tisoč evrov, in sicer:  za interesna športna vzgoja predšolskih in šoloobveznih otrok 1.125 evrov, za športna vzgoja otrok in mladine 4. 500 e, za športna rekreacija, kakovostni in vrhunski šport 26.250 evrov, za izobraževanje, usposabljanje in izpopolnjevanje strokovnih kadrov v športu 900 e, za delovanje športnih društev in zveze športnih društev 4.725 evrov, za izgradnjo športnih objektov 16.000 evrov ter 7.500 evrov za športne prireditve.         

Zainteresirani vlagatelji lahko dvignejo razpisno dokumentacijo osebno v vložišču Občinske uprave občine Moravske Toplice ali jo po predhodnem pisnem naročilu prejmejo po elektronski pošti ter vlogo predložijo najkasneje do 9. marca 2012.

www.moravske-toplice.si

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.