https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

POM-ŠPORT: Zmagi odbojkaric Keme in rokometašev Arconta

 

V ligaških tekmah zmaga odbojkaric Keme in rokometašev Arconta in porazi soboških odbojkarjev in odbojkaric, ter košarkarjev Radenske Creativa.


ODBOJKA:

V  drugem krogu modre skupine 1. DOL Radenska Classic za moške so odbojkarji Panvite Galexa doma izgubili z ekipo Salonita z 0:3 (-15, -19, -20). Odbojkarji Panvite Galexa so trenutno na zadnjem, šestem mestu 1.DOL modre skupine. V naslenjem krogu gostujejo pri ekipi Calcita v Kamniku.

V tekmi tretjega kroga zelene skupine 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci v gosteh premagale ekipo Prevalj s 3:0  (12, 21, 21). Odbojkarice Keme Puconci so na drugem mestu 1.DOL zelene skupine. V naslednjem krogu gostujejo pri ekipi Formis Bell v Miklavžu.

V petnajstem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote na gostovanju izgubile z ekipo Kostak-Elmont z 2:3 (-15, 12, -22, 23, -9). Odbojkarice Murske Sobote so na sedmem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami. V naslednjem krogu gostijo ekipo Braslovč.

 

ROKOMET:

V petnajstem krogu druge slovenske rokometne lige bi rokometaši Pomurja morali doma igrati proti Novi Gorici, vendar je bila tekma odpovedana. Ekipa Arconta pa je doma visoko premagala Rudar z 35:22.

Arcont Radgona je na šestem mestu, Pomurje pa na dvanajstem mestu med trinajstimi ekipami. V naslednjem krogu bodo rokometaši Pomurja v gosteh igrali z ekipo Drave iz Ptuja, ekipa Arconta pa bo gostovala pri ekipi Slovenj Gradca.

 

KOŠARKA:

V osemnajstem krogu so košarkarji Radenske Creativa gostovali v Portorožu pri Splošni plovbi in izgubili z rezultatom 85:78. Soboški košarkarji so na osmem mestu med štirinajstimi ekipami. V naslednjem krogu gostijo ekipo Grosuplja.

Košarkarice Rašice bodo v sredo gostovale v Celju pri ekipi Athlete Celje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.