https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Poraz Mure 05 z GAK-om, sestanek bo v četrtek

Murska Sobota, 14.2.2012  

Muraši so odigrali svojo peto prijateljsko tekmo in zabeležili drugi poraz. Z 1:2 je bil boljši avstrijski GAK. Za danes napovedani sestanek vodstva Mure 05, igralci in prestavniki investitorjev je bil že pred tekmo prestavljen na četrtek. Kot so zapisali na uradni spletni strani kluba za to obstajajo objektivni razlogi.

Danes popoldan sta se v prijateljski tekmi pomerila Mura 05 in avstrijski GAK, ki ga vodi slovenski trener Aleš Čeh, njegov član pa je tudi trenutno poškodovani Danijel Brezić. Po devetdesetih minutah so bili boljši gostje z 1:2. Ob polčasu je bilo 1:1.

Prvi so povedli Muraši in sicer v 15. minuti, ko je bil po podaji Eterovića natančen Fajić. Gostje so izid izenačili iz prostega strela v 41. minuti. Natančen je bil Nutz. V izdihljajih tekme, pa so rdeči prišli do drugega zadetka, ko so z globinsko podajo prelisičili obrambo Mure. Iz oči v oči z Drakovićem se je znašel Murg in zadel za končnih 1:2. Kljub temu, da so črno-beli izgubili niso igrali slabo, v drugem polčasu je Fajić sicer dosegel še drugi zadetek vendar ga je sodnik zaradi prepovedanega položaja razveljavil.

Mura je tekmo začela s postavo Luk, Kous, Maruško, Travner, E. Janža, Dodlek, Rep, Horvat, Lotrič, Eterović in Fajić, v nadaljevanju pa so priložnost za igro dobili še Draković, Cipot, Bohar, Kouter, Kramar, Filipović in Gruškovnjak.

Sestanek prestavljen za dva dni

Upravni odbor Mure 05 na čelu s predsednikom Miroslavom Topičem in investitorji iz Italije bi se morali danes sestati z igralci, kar pa se prestavilo za dva dni  na četrtek. Namreč kot pojasnjujejo na klubski spletni strani se predstavnik investitorjev trenutno nahaja na svoji službeni poti v tujini, let njegovega letala pa je bil zaradi slabih vremenskih razmer odpovedan oz. prestavljen na kasnejši termin. Zaradi tega se ne more vrniti domov in pravočasno priti v Mursko Soboto. Po besedah predsednika Topiča bodo investitorji opravili sestanek z igralci v četrtek, v Murski Soboti pa bodo dva dni, torej tudi v petek.

Člana upravnega odbora - Giorgio Zanmarchi (levo) in Kristjan Gregorič (desno)

Ne glede na vse Muraši danes ne počivajo, prav zdaj igrajo prijateljsko tekmo proti avstrijskemu GAK-u, ki ga vodi nekdanji slovenski reprezentančni kapetan Aleš Čeh.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. pilot
      14.02.2012 ob 17:36 pilot

      Tej vas redno je****.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. agrotron
      14.02.2012 ob 18:08 agrotron

      On naj samo nakaže pejneze igralcom, zato sploj nej zrbej avijona. g. Topič nevem ka je večja graba, z Italjani ali brez njij.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Drznost
      14.02.2012 ob 20:15 Drznost

      Župan je prav pravo, ka pogodba prlej kak se podpiše se naj dvakrat prešte in to z dobrin odvetnikon. Tak dugo čakajo ka de se muri midilo in de podpisala pa čeprav smrtno obsodbo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. zisko
      14.02.2012 ob 21:09 zisko

      Pa ka mislite ka je 1 april ka takšne komedije kvasite

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.