https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Muraši v Pulju premagali Csakvari

Pulj, 21.2.2012  

Nogometaši Mure 05 so danes s 4:0 premagali madžarskega tretjeligaša Csakvari, ki se prav tako nahaja v Pulju na pripravah. Za črno-bele so po vrsti zadeli Horvat, Fajić dvakrat in Eterović.

Nasprotnik črno-belih Csakvari je vodilno moštvo madžarske tretje lige, v svojih vrstah pa nimajo niti enega tujca. Mura 05 je igrala v postavi: Luk, Kous, Maruško, Travner, Janža, Dodlek, Horvat, Bohar, Lotrič (Kouter), Eterović in Fajić. Trener Šimundža je celotno srečanje odigral z enako enajsterico, le ob polčasu je rahlo poškodovanega Lotriča zamenjal Kouter.

Danes popoldne bo sledil še trening na katerem bodo nekoliko intenzivneje trenirali igralci, ki dopoldne niso igrali, medtem ko bodo ostali opravili lažji trening.

Nusmir Fajić dvakrat zatresel madžarsko mrežo ...

Naslednjo tekmo bo Mura igrala v četrtek ob 15.00 proti Sarajevu, ki je jesenski del bosanske Premijer lige končal na tretjem mestu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Drznost
      21.02.2012 ob 22:05 Drznost

      To na sliki je pa tekma proti NK rakičani :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. legenda57
      22.02.2012 ob 16:57 legenda57

      in...................ka je narobe?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.