https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 poražena proti Sarajevu

Pulj, 23.2.2012  

Nogometaši Mure 05 so odigrali še drugo prijateljsko tekmo na pripravah v Pulju. Po madžarskem tretjeligašu so tokrat imeli težjega nasprotnika, namreč prvoligaša iz Bosne in Hercegovine Sarajevo, ki je bilo uspešnejše z 1:3.

Prvi so povedli Muraši in sicer je bil znova uspešen Nusmir Fajić. Črno-beli so nato zadetek prejeli tik pred polčasom. V 65. minuti je trener Ante Šimundža zamenjal skoraj celotno ekipo in priložnost so dobili mlajši fantje. Tik pred koncem tekme so gostje dosegli še dva zadetka in na koncu slavili z 1:3. Črno-beli so sicer prek Fajića zatresli še stativo, isti igralec pa je imel še dve izraziti priložnosti za dosego zadetka.

Fajo znova v polno, imel je še nekaj priložnosti ...

Mura je igrala v postavi: Luk, Kous, Cipot, Maruško, Janža, Bohar, Horvat, Lotrič, Rep, Eterović in Fajić. Od 65. minute pa so igrali še: Šafer, Barbič, Filipovič, Travner, Kramar, Botjak, Kouter, Kozar in Gruškovnjak.

Po tekmi je trener Mure 05 dejal: "Mislim, da smo danes pokazali eno solidno predstavo v kateri smo se dobro držali do 60. minute ko smo zamenjali skoraj celotno ekipo in nato prejeli dva zadetka. Nasprotnik je bil zelo čvrst in ene trikrat so nas prebili tudi po boku. Imeli smo več priložnosti in do menjav je bila tekma enakovredna."

To je bila tudi zadnja tekma Murašev na Hrvaškem, ob povratku domov pa se bodo zaustavili še v Novi Gorici in odigrali generalko proti Hit Gorici.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.