https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kuharski mojster Štefan Sraka v Ljubljani zopet blestel

Ljubljana, 25.02.2012 ob 15:18  

Na pepelnično sredo je v Ljubljani v Grand hotelu Union potekala že 87. tradicionalna Slanikova pojedina – razstava in tekmovanje vrhunskih kulinaričnih mojstrovin iz morskih in sladkovodnih dobrot, na kateri se je zopet izvrstno izkazal kuharski mojster Štefan Sraka iz Hotela Diana iz Murske Sobote.

 

Tekmovanje, ki vsako leto privabi številne tekmovalce in obiskovalce iz cele Slovenije, je letos znova navdušilo. Grand hotel Union je tako na dan tekmovanja preplavilo 1.500 gledalcev, ki so si lahko ogledal izdelke 25 kuharskih mojstrov. Med vsemi tekmovalci se je zopet izkazal kuharski mojster Štefan Sraka iz Hotela Diana Murska Sobota, ki je dosegel srebrno medaljo s priznanjem in s tem le potrdil, da velja za enega najboljših prekmurskih kuharjev.

Poleg Srake je na tekmovanju sodelovala še ena prekmurska ekipa, in sicer sta bila to Albin Lesic in Alenka Zver iz podjetja Počitek-užitek iz Term Vivat iz Moravskih Toplic, ki sta osvojila bronasto medaljo s priznanjem.

Slike: Janja Žalik

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.