https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Rinčetovi grabi ogenj zajel vinograde

05.03.2012 ob 7:26  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dva požara, nedovoljen vstop v Republiko Slovenijo, zasegli osebni avtomobil in pridržali dve osebi.

V treh prometnih nesrečah so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. Izven naselja Tešanovci, je zaradi vožnje preblizu desnemu robu voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča ter trčila v brežino obcestnega jarka. Pri trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Nastalo je tudi za 2.000 evrov škode. 

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve tatvini drv, radgonski policisti pa dva vloma v hišo. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je s kršitvijo nadaljeval je bil pridržan do streznitve. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, je bil zasežen osebni avtomobil. 

V Rinčetovi grabi je moški zakuril podrast v sadovnjaku. Zaradi vetra mu je ogenj ušel izpod nadzora, ter se razširil na bližnje vinograde. V požaru je bilo poškodovanih približno tri hektarje vinograda. Požar so pogasili okoliški gasilci. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo čez dan med M. Soboto in Lendavo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.