https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sestanek o Muri 05 v Dubaju se nadaljuje tudi danes

Murska Sobota, 7.3.2012  

Čeprav je bilo s strani Mure 05 pogojeno, da morajo italijanski investitorji svojo odločitev sporočiti v torek, se to še ni zgodilo. Predsednik Topič pojasnjuje, da se bodo zaradi kompleksne in obširne zadeve pogovori v Dubaju nadaljevali danes, odgovor pa naj bi bil tekom današnjega dne.

Pristaši Mure so včeraj zaman čakali na odgovor Italijanov, zato je mnoge preplavil pesimizem, toda upanje še vedno obstaja, saj ni bil izrečen še ne projektu.

Predsednik Miroslav Topič je zjutraj za klubsko spletno stran dejal: "Z investitorji smo praktično ves čas na vezi in v tem trenutku smo dobili tudi najbolj sveže informacije. Kot je vsem znano, želijo le-ti uspešno zaključiti projekt okrog Mure in istočasno projekt v zvezi z osnovno dejavnostjo podjetja Geofocus Solutions. Ker je zadeva kompleksna in obširna bolj, kot se je pričakovalo, je imelo to za posledico, da so ostali še en dan dlje v Dubaju in prestavili let na danes zvečer. Ob 15.00 po lokalnem času (12.00 po našem), se bodo sestali še s predstavniki finančnih inštitucij. Po tem sestanku, bo tudi znano, kako sta se oba projekta iztekla. Odgovor lahko pričakujemo tekom današnjega dne oz. takoj po zaključku teh pogovorov.

Vsi skupaj težko spremljamo ta razvoj dogodkov in spreminjanje terminov dokončne odločitve, vendar pa pri tem moramo razumeti, kljub temu, da je v tej situaciji to zelo težko, da se družbeniki niso sestali v Dubaju samo zaradi našega projekta, ampak zaradi večih stvari in usklajevanje poslovnih zadev večkrat potegne za sabo nepredvidene časovne zamike.

Vsekakor nikakor ni namen investitorja, da bi nas namenoma zavajal z odlašanjem končne odločitve, ampak je resen namen, da se projekt uspešno zaključi, kar je pripeljalo do vseh teh časovnih zamikov.
Vsekakor ostajamo optimisti še naprej. Ob naslednji spremembi oz. novi informaciji, vas bomo takoj obvestili."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2012 ob 12:14 bg gost

      pa dajte no koga majo tej za norce?! upam na pozitivo kak topič, ampak neven zakoj se to že tak dugo vleče. Zadnje minute sestankujejo.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2012 ob 18:09 igor gost

      zanima me kelko do vložili italijani v muro 05¨?tak se o ten gučij kak če bi par milijonov,nej pa samo tisti en funt ka ga majo na računi.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2012 ob 20:22 05 gost

      kdaj bo to naj bi krozile govorice da nebo nix s tega..

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.03.2012 ob 23:36 gost

      TOČNE INFORMACIJE KAZEJO DA NI PRISLO DO DOGOVORA

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.03.2012 ob 0:06 gost

      pa nej, to de te katastrofa!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.03.2012 ob 15:52 TURBO gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.03.2012 ob 9:27 abi gost

      vlozili do samo komi vzepko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.