https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Odločitev Italijanov bo znana komaj popoldan pred treningom

Murska Sobota, 8.3.2012  

Kako so se odločili Italijani, bodo najprej izvedeli nogometaši Mure 05, nato tudi javnost. A tega ne gre pričakovati v kratkem, saj so nogometaši po rednem urniku imeli za danes v načrtu le popoldanski trening ob 16. uri, pred njim pa naj bi se ob 15.15 uri pričel sestanek.

Kot je za Murino spletno stran sporočil predsednik Miroslav Topič, bo klub končno informacijo najprej posredoval igralcem šele nato širši javnosti. »Kot je vsem znano, se je investitor zadnje dni mudil V Dubaju, kjer se je sestal z ostalimi poslovnimi partnerji. Srečanje je bilo poslovne narave in med drugim namenjeno tudi sprejetju dokončne odločitve glede aktivnega vstopa investitorja v naš klub. Vsi pogovori in sestanki so bili zaključeni včeraj v večernih urah. Po le-teh, se je investitor takoj napotil na pot proti Italiji, kamor bo prispel okrog 8.30 ure. Po pristanku bo stopil v kontakt z našim vodstvom in po tem bo pripravljena tudi dokončna uradna informacija o odločitvi investitorja glede vstopa v klub.

Ker se celotna zgodba vleče že predolgo in ker jo najbolj občutijo igralci, bo ta informacija, bodisi negativna bodisi pozitivna, sporočena danes najprej njim in šele potem širši javnosti. Ta projekt se je peljal izključno zaradi njih in nenazadnje, si s svojim pristopom in pripadnostjo klubu, to tudi zaslužijo.«

    Komentarji

    1. gost
      08.03.2012 ob 8:08 gringo gost

      no da vidimo te zdaj. Ka pa nedo te ob 10.00 pravli ka italijanom ne delajo telefoni itd. pa morejo sem priti da sporočijo info.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.03.2012 ob 8:54 igor gost

      mislim ka je vse propalo zato se je tak dugo vleklo.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.03.2012 ob 10:49 GOL gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.03.2012 ob 10:50 GOL gost

      Iz preverjenih virov italjani rekli DA!!!!!!!!!!!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.03.2012 ob 13:00 du64 gost

      baje naj bi bil znesek dosta menši kak so najprej gučali. To je bole srednja pot nede tak na velko. Gučij se milijon scenarijov,,...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.03.2012 ob 13:22 SL gost

      Rajši počakajmo na uradno verzijo pa mo vidli. Je pa malo sumljivo, ka nega še nič ker če bi bilou bi verjetno že javnosti tudi povedali.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.03.2012 ob 13:53 O_10 gost

      komaj čakam to odločitev! smo že vsi skupaj še preveč nestrpni..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.03.2012 ob 15:46 igor gost

      vse je takša tajna?zakoj pa te pred tekmo vse zovejo ka naj pridejo v čim večjem številu na stadion.ka zdaj pa navijači oziroma publika nika nej vrejdna?!ne ven ka topič čaka če je uspelo je vredi če nej pa tak vse gotovo.razpad sistema.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. tomlu
      08.03.2012 ob 16:10 tomlu

      glede toga javno pa nej javno se je Topič čista zgujbo. Svade me samo tau ka je bilau na začetki sezone povedano----tiste rek ka z glavo skozi zid nejdemo-----pa ka neven kelko odstotkov proračuna dobijo z prodajo kart....pa tak naprej.. v glavno upajmo na najbokše-pa se vidimo v nedelo na tekme!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.