https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: »Old Friends – New Beginnings« v Spartacusu

10.03.2012 ob 19:19  

Minuli petek se je v Clubu Spartacus za vse navdušence tehno glasbe odvil že drugi dogodek misije BodyWork, "Old Friends - New Beginnings".


Po uspešno speljanem prvem dogodku misije BodyWork je v petek v Clubu Spartacus sledil že drugi dogodek "Old Friends – New Beginnings", torej v znamenju ponovnega srečanja starih znancev in novih začetkov, katerega so se udeležili vsi privrženci tehno glasbe in zaplesali na plesišču vse do 5.00 ure zjutraj.

Za tehno ritme poskrbeli Trick-C., Ulix in Dante Benami

Trick-C., ki je prejšnjič v goste povabila Veztaxa, je sedaj tehno noč popestrila skupaj z Ulixom, za warm up pa je spet poskrbel Dante Benami.

Ulix in Symann sta dva odtenka Uroša Klančarja, ki ponazarjata različni obliki elektronske elektronike. Ulix se je predstavil s svojo zgodbo, v kateri se prepletajo različni odtenki tehna, zvočne mojstrovine pa je vsem navdušenim pokazal na gramofonih.

Naslednji dogodek misije BodyWork 6. aprila

Vsi tisti navdušenci tehno ritmov, ki so bili priča tem dogodkom in tudi vsi tisti, ki so dogodek zamudili, se bodo lahko prepustili izkušenim mojstricam nočnih ritmov na naslednjem dogodku "Urban Divas", ki bo prihodnji mesec, 6. 4. 2012.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Martin Car

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.