https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

POM-ŠPORT: Odbojkarji Panvite Galexa v četrfinale, zmaga Sobočank, remi Nafte

11.03.2012 ob 9:06  

V vikendu, ki je za nami so bili pomurski ligaši uspešni. Zmage so dosegli odbojkarji Panvite Galexa, rokometaši Pomurja in košarkaši Radenske Creativa. Točko so odnesli tudi rokometaši Arconta.

ODBOJKA:

Odbojkarji  Panvite Galexa so pred končnico dosegli pomembno zmago. V desetem  krogu modre skupine 1. DOL Radenska Classic za moške so doma premagali  ekipo GO Volley s 3:0 (18, 10, 16) .

V četrtfinalu bodo igrali z Astec Triglavom.

V tekmi šestega kroga zelene skupine 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci doma v sredo, nekoliko presenetljivo, izgubile ekipo Prevalj z 1:3.

Odbojkarice Keme Puconci (slike s tekme sledijo) so se v četrtfinalu pomerile z ekipo Nova KBM Branik in izpadle iz nadaljnjega tekmovanja. Obe tekmi so izgubile z rezultatom 0:3.

V devetnajstem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote v gosteh premagale ekipo TPV Novo mesto  s 3:0 (15, 10,19).

Odbojkarice Murske Sobote so na sedmem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami. V naslednjem krogu gostijo  ekipo Kostmann Sl.Gradec.

NOGOMET:

Celje : Nafta 1:1

Strelca: 0:1 Dolinar (31.), 1:1 Medved (41.)

Celje: M. Kotnik, Krajcer, Bezjak, Verbič, Ristovski, Gobec, Centrih, Močić (od 68. Bakarič), Vidmajer, Žurej (od 80. T. Kotnik), Medved.

Nafta: Ajlec, Atanasov, Dolinar, Zelko (od 64. Pavel), Sreš (od 87. Osaj), Tomažič-Šeruga, Da Silva, Korošec, Vranešević (od 72. Kajtazi), Vaš, Raduha.

ROKOMET:

V drugi slovenski rokometni ligi so bile na sporedu tekme osemnajstega kroga. Rokometaši Pomurja so že v sredo v gosteh  premagali  ekipo Rudarja z rezultatom 35:21   . Ekipa  Arconta pa je gostovala pri ekipi Moškanjci-Gorišnica in igrala neodločeno  25:25.

Arcont Radgona je na osmem mestu, Pomurje pa na desetem mestu med trinajstimi ekipami.

V naslednjem krogu rokometaši Pomurja  gostijo ekipo Slovenj Gradca, ekipa Arconta pa bo gostovala v Brežicah.

KOŠARKA:

Košarkarji Radenske Creativa so v 21.krogu gostili ekipo Tinex Medvode in zmagali z rezultatom 87:68.

Soboški košarkarji so na sedmem mestu. V naslednjem krogu gostujejo v Podčetrtku.

Košarkarice Rašice so bile proste.

Naslednjo tekmo igrajo Soboške košarkarice 23.marca doma z Rogaško.

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2012 ob 11:23 gost gost

      škoda za puconske dobra sezona je za njimi. Pa naslednje leto!"

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.