https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomagaj 13-letniku iz Murske Sobote do hiške na podeželju

Murska Sobota  

Center za socialno delo Murska Sobota sodeluje v donacijski akciji zbiranja finančne pomoči za 13-letnega Ademirja Abazagića iz Murske Sobote, ki ima posebno hudo obliko avtizma.

Ademir je hiperaktiven, nenehno v gibanju, zmoti ga vsak hrup, ima težko govorno motnjo, saj ne govori in potrebuje stalno pomoč tudi pri oblačenju in osebni higieni.

Slika je simbolična. (Foto: donacije.si)

Z mamo se želita iz blokovskega naselja preseliti v hiško na podeželju, kjer bi imel Ademir mirno okolje in dovolj prostora za gibanje. Na žalost pa si hiše na podeželju ne moreta privoščiti, saj živita od nadomestila za izgubljeni dohodek in otroškega dodatka. Zato prosita za pomoč.

Račun, na katerem se zbirajo sredstva, je odprt pri Novi Ljubljanski banki, številka je 02340-1759906594.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.