https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Klubu mladih Bakovci uspešno izpeljali projekte

Bakovci  

Prejšnji konec tedna je v Bakovcih potekal občni zbor Kluba mladih Bakovci. Za še ne eno leto starim klubom je že kar nekaj uspešno izpeljanih projektov, v prihodnjem letu pa jih nameravajo izpeljati še več.


Klub mladih Bakovci je bil ustanovljen v drugi polovici maja 2011 po zaslugi bivšega predsednika Krajevne skupnosti Bakovci, Silva Voharja. Mladi so izvedli kar nekaj projektov: staro knjižnico so preuredili v mladinsko sobo, organizirali nogometni turnir, pripravili pogostitev na božični večer, velik projekt, ki ga mladi izvajajo, pa je nudenje učne pomoči učencem OŠ Bakovci.

Primož Duh, predsednik Kluba mladih Bakovci: "Z delom Kluba mladih Bakovci v letu 2011 sem zadovoljen. Glede na to, da je bil klub ustanovljen komaj maja 2011, so bili projekti izpeljani solidno. Imeli smo tudi nekaj težav, ampak ne glede na to, so bili projekti uspešni in kakovostni. Med najuspešnejši projekt bi uvrstil učno pomoč za osnovnošolce, ki je bila sprejeta zelo pozitivno. Edino, kar sem pogrešal v letu 2011, je večje sodelovanje in pomoč s strani ožje lokalne skupnosti."

V letu 2012 so si v Klubu mladih Bakovci zadali kar nekaj ciljev, in sicer bodo nadaljevali z učno pomočjo učencem,  organizirali pa bodo tudi turnir v malem nogometu na travi, ulični turnir v malem nogometu na travi, gasilsko »veselico« ter turnir v odbojki na mivki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.