https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Pričenja se lov na nove milijone

23.03.2012 ob 11:27  

V Slovenijo prihaja mednarodna igra na srečo Eurojackpot, v kateri se glavni dobitki gibljejo med 10 in 90 milijoni evrov. Prvo žrebanje bo že danes.

Loterija Slovenije prireja prvo mednarodno igro pri nas. Garantirani glavni dobitek v igri Eurojackpot, ki ga igrajo tudi v Nemčiji, Estoniji, na Finskem, Danskem in Nizozemskem, znaša 10 milijonov evrov in se lahko povzpne vse do 90 milijonov evrov.

 

Žrebanje poteka v dveh bobnih. Za glavni dobitek je potrebnih pet izžrebanih številk iz enega bobna in dve iz drugega, torej 5+2. Takšen je tudi sistem sodelovanja v igri. Na listku izmed 50 številk izberete pet in dve izmed osmih. Za eno kombinacijo boste odšteli 2 evra, z enim listkom lahko vplačate največ 15 kombinacij, z enim vplačilom pa lahko sodelujete v desetih krogih. Možen je tudi hiter izbor, s katerim vam računalnik naključno izbere kombinacije.

Žrebanja potekajo ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem. Ogledate si jih lahko na POP TV na dan žrebanja okoli 23. ure. Prvo žrebanje in oddaja bosta na sporedu že danes, vplačila za tekoče žrebanje so možna do petka do 18. ure. Iz Loterije Slovenija so sporočili, da lahko Eurojackpot vplačate na prodajnih mestih Loterije Slovenije, Pošte Slovenije in Petrola, registrirani igralci pa tudi prek spleta na www.eloterija.si.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.