https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaši Mure 05 na finalnem turnirju zasedli 3. mesto

Podčetrtek, 26.3.2012  

Minulo soboto je v Podčetrtku potekalo finale zimske lige Rad imam nogomet, na katerem je nastopalo več kot 200 ekip iz celotne Slovenije.


Že tretjič so v tej akciji sodelovali in dosegli odličen rezultat nogometaši selekcije U8 Mure 05. Muraši so na finalnem turnirju osvojili tretje mesto. Mladi nogometaši so se tokrat že tretjič zapored uvrstili med tri najboljše v državi.

Pod vodstvom trenerja Simona Baligača so nastopili naslednji igralci: Blaž Baligač, Tio Cipot, Tilen Ščernjavič, Marsel Škraban, Matic Donko in Marcel Ratnik.

POLFINALE:

V polfinalu so se muraši pomerili z nogometaši NK Vipava in po zaostanku z 1:3 preobrnili rezultat in tekma se je končala s 4:4 po rednem delu, vendar so po kazenskih strelih bili uspešnejši nogometaši Vipave.

ND Mura 05 :  NK Vipava – 4:4 (1:3*) po kazenskih strelih (strelci za Muro: Tio Cipot 2, Tilen Ščernjavič, Blaž Baligač).

TEKMA ZA TRETJE MESTO:

V tekmi za tretje mesto so nogometaši Mure ob bučnem navijanju staršev in navijačev, premagali ekipo Šoštanja.

ND Mura 05  :  NK Šoštanj 2:1 (strelca za Muro: Tilen Ščernjavič in Blaž Baligač)

Ob doseženem tretjem mestu je k Muri romala tudi nagrada Fair-Play, ki jo je prejel trener Simon Baligač.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.