https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Odlični dosežki plesalcev iz Murske Sobote na Češkem

Brno, 26.3.2012  

Minuli teden je v mestu Brno potekal največji plesni spektakel na Češkem v latinsko-ameriških in standardnih plesih. Na tekmovanju je plesalo okoli 400 plesnih parov, različnih starostnih kategorij iz vse Evrope. Tekmovanja so se udeležili tudi člani Plesne šole Urška iz Murske Sobote Maša Bencak in Žan Vrhovski, Sara Seršen in Gregor Gregorinčič ter Urška Bencak in Nino Kleindienst.

Vsi so tekmovali v latinskoo-ameriških plesih v kategoriji mladincev. Maša Bencak in Žan Vrhovski sta zasedla 24. mesto. Sara Seršen in Grega Gregorinčič sta se prebila do polfinala in na koncu osvojila osmo mesto. Urška Bencak in Nino Kleindienst pa sta se uvrstila v veliki finale, kjer sta zasedla odlično tretje mesto. Zmagovalen plesni par je prihajal z Madžarske, na drugem mestu pa je pristal par iz Rusije.

Tudi trenerja vseh prej omenjenih plesnih parov Martina Plohl in Kristjan Burazer sta tekmovala v članski konkurenci, kjer je nastopilo 108 parov in na koncu sta se uvrstila na odlično osmo mesto. Vsi mednarodni rezultati pričajo o tem, kako strokovno se dela v Plesni šoli Urška Murska Sobota, katera se vodi pod okriljem predsednice Darje Donko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.