https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Tromejnik na Kuzmi pometel s Kovinarjem

Kuzma, 26.3.2012  

Prijetno vreme in prva domača prvenstvena tekma v letošnjem letu sta na igrišče v Kuzmi na tekmo 15. kroga 3. SNL med Tromejnikom in Kovinarjem iz Štor, privabili 400 gledalcev. 


Tromejnik G-Kalamar : Kovinar Štore 4:0 (2:0)

Strelci: 1:0 Sukič (1.), 2:0 Vrečič (31), Čontala (83.), 4:0 Grah (89.).

Gledalcev: 400

Tromejnik G-Kalamar: Škrbič, Grah, Vrečič, Nemec, Šnurer, Sukič (od 66. Bokan R.), Horvat, Ulen (od 88. Bokan B.), Potrč (od 50. Kous), Janža, Čontala.

Domači so že v prvi minuti povedli po izjemno lepem golu, ki ga je s predložkom/strelom z leve strani dosegel povratnik v ekipo Denis Sukič. Gostujoči vratar Dizdarevič je kljub temu, da se je stegnil, kolikor je velik, lahko le pobral žogo iz mreže. Zgodnje vodstvo pa domačih igralcev ni uspavalo, igrali so poletno, všečno, kombinatorno in v vseh elementih igre prevladovali nad gostujočimi igralci.

V 8. minuti je Vrečič po lepi akciji, z ne najboljšim strelom z desetih metrov mimo desne vratnice, zapravil lepo priložnost za povečanje izida. Priložnosti, ki se mu je ponudila v 31. minuti, pa ni izpustil. Gostujoči branilec je namreč slabo ocenil globinsko žogo, ki jo je Vrečič rutinirano z glavo preusmeril z roba kazenskega prostora preko vratarja, ki mu je stekel naproti. Do konca polčasa smo videli še nekaj zrelih priložnosti, a je strel Ulena z glavo za las zletel mimo desne vratnice, strel Vrečiča od daleč pa je gostujoči vratar odlično ubranil, tako da se je na počitek odšlo pri izidu 2:0.

Podobna igra se je nadaljevala tudi v drugem polčasu, gledali smo privlačen nogomet s številnimi priložnostmi za gol, ki so se stopnjevale proti koncu tekme. Spremembo izida smo dočakali v 83. minuti, ko je Čontala preusmeril žogo, ki se je kar nekajkrat odbila od številnih nog, čez golovo črto. Končni izid pa je bil postavljen v 89. minuti  – dolgo podajo s kota je Šnurer zavrnil na drugo vratnico, kjer jo je Grah spretno spravil v gostujočo mrežo.

VIDEO:

Videli smo všečno predstavo domačih in zasluženo visoko zmago. Medtem ko sta se v gostujočih vratih izmenjala oba vratarja, branil je vsak po en polčas, in imela vsak tudi nekaj zelo dobrih posredovanj, domačemu vratarju Škrbiču praktično ni bilo niti enkrat potrebno resneje posredovati.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Tekst: Srečko Kalamar

Foto in video: Jože Bokan

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2012 ob 21:02 goričanec gost

      svaka čast, najbokši klub na goričkon pa te šalovce pa dugo,dugo nišče :D

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2012 ob 19:53 tuj gorički gost

      pa tij se hecaš..........he-he

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.