https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zgorel mlin v Dolgi vasi

31.03.2012 ob 8:17  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z gmotno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, pridržali eno osebo in zasegli dva osebna avtomobila.

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin, poškodovanje osebnega avtomobila ter odkrili ponarejeno vozniško dovoljenje. V Murski Soboti, je neznanec ženski iz denarnice med tem, ko jo je zaprosil, da mu menja bankovec za drobiž, na neznan način ukradel 300 evrov. V Ljutomeru je bilo iz delovnih strojev ukradeno gorivo. Na bencinskem servisu Petrol Pince na avtocesti je voznik natočil gorivo in odpeljal, ne da bi poravnal račun. Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so obravnavali tujca, ki se je izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem Moldavije. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili. 

Ponoči je v Dolgi vasi zagorel opuščen mlin. Leseni del objekta je zgorel v celoti. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara še ni znan, ker bo ogled opravljen v dnevnem času.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Vozniku, ki je vozil avtomobil brez vozniškega dovoljenja je bil le ta zasežen. Zaradi večkratnih kršitev prometne zakonodaje je bil tudi voznici zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.