https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Cenejši vrtec za nekatere v Odrancih

Odranci, 04.04.2012 ob 8:22  

Starši v občini Odranci, ki jih bremeni stanovanjski kredit, za otroke v vrtcu odslej plačujejo manj.


Občinski svet Občine Odranci je 28. marca sprejel sklep, po katerem so starši, ki odplačujejo stanovanjski kredit, upravičeni do 20-odstotne posebne olajšave znotraj obstoječega plačilnega razreda pri plačilu vrtca. Olajšava velja samo za starše, ki rešujejo stanovanjski problem na območju Občine Odranci, uveljavljajo ga pa lahko samo za enega otroka.

Olajšava velja od 1. aprila pa do konca leta 2012. Za priznanje olajšave za mesec april morajo starši do 6. aprila na Občino Odranci prinesti izpolnjeno vlogo in kopijo pogodbe o odobrenem stanovanjskem kreditu, kasneje pa se vloga lahko vloži vsak mesec do petega v mesecu. Starši lahko vloge dobijo v vrtcu, na Občini Odranci in na spletni strani Občine Odranci.

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2012 ob 12:05 frk gost

      pohvale vredno, vsaka pomurska občina bi se lahko zgledovala po odranski občini, kajti, pri obračunu višine plačila vrtca jemljejo celotno plačo, če pa odplačuješ še kredit za hišo 400-500, pa s tem denarjem itak ne razpolagaš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.