https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Dobrovnik podeljuje štipendije

Dobrovnik, 11.04.2012 ob 9:23  

Študenti v občini Dobrovnik lahko do petka oddajo vlogo za pridobitev štipendije, ki jo podeljuje občina Dobrovnik v študijskem letu 2011/12. Štipendijam je skupno namenjenih 8.000 evrov.


Do štipendij občine Dobrovnik so upravičeni študenti, ki se izobražujejo po dodiplomskih študijskih programih višješolskega, visokošolskega ali univerzitetnega študija. Študent mora imeti stalno prebivališče v občini Dobrovnik, ob vpisu v 1. letnik študija pa ni smel biti starejši od 26 let. Štipendija bo obsegala tako osnovni kot variabilni del. Točke za osnovni del se izračunajo na podlagi povprečne ocene kandidata, točke za variabilni del pa na podlagi uspešno dokončanih letnikov študija.

Višina štipendije se bo določila tudi na podlagi števila vlog. Občina v tem proračunskem obdobju štipendijam namenja 8.000 evrov. Razpisna dokumentacija je na voljo na sedežu občine Dobrovnik in na njeni spletni strani, na sedež občine pa je do petka potrebno oddati vloge z vsemi potrebnimi prilogami.

Izbrani štipendisti se bodo s podpisom pogodbe o štipendiranju v študijskem letu 2011/12 poleg vseh drugih pravic in dolžnosti zavezali tudi k vsaj 5-dnevnemu družbeno koristnemu delu na katerem koli področju v občini Dobrovnik.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.