https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Odlični rezultati pomurskih strelcev v Portorožu

16.4.2012  

Ta vikend je v Portorožu potekalo 21. državnem prvenstvu v streljanju z zračnim orožjem.


Odlično so se odrezali tudi pomurski strelci. Mladinci SD Štefana Kovača Turnišče, ki so osvojili naslov državnega prvaka v sestavi: Primož Adanič, Tadej Žalik in Jaka Maučec. Med posamezniki  je Tadej Žalik zasedel tretje mesto.

Tretje mesto v članski konkurenci je pripadlo Turniščanom v postavi: Robert Markoja, Uroš in Gregor Maučec, posamezno pa je Robert Markoja osvojil peto mesto. Tišičanka Saša Marija Ratnik je pri članicah osvojila tretje mesto, enak uspeh je uspel tudi Tišičanka Špeli Mihalič v mladinski konkurenci.

Svoj najboljši rezultat na državnih prvenstvih je pa v članski konkurenci z zračno pištolo osvoji Dominik Vnuk član SD Štefan Kovač Turnišče.

(foto: Facebook )

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.