https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

8-letni tenisač Marsel Žnuderl drugi v Mariboru

17.4.2012  

Na teniških igriščih Teniškega kluba Maribor Branik se je s poletno sezono začel teniški turnir za dekleta in fante od 8 do 11 leta starosti. Na turnirju so nastopili tudi štirje pomurski igralci Teniške šole Jakopina iz Murske Sobote, ter dosegli drugo in tri četrta mesta.

Turnir je bil razdeljen na 4 kategorije, kjer se otroci pomerijo v MINI tenisu (do 8 leta starosti), MIDI tenisu (do 9 leta starosti), TENIS 10 (do 10 leta starosti) in TENIS 11 (do 11 leta starosti). V Mariboru so tako Pomurje zastopali 8-letni Marsel Žnuderl (Murščak), 6-letna Anamari Žnuderl (Murščak), 8-letna Pia Viher (Podgradje) in 8-letna Zala Podlesek (Radenci).

Dekleta so kljub borbi morala priznati premoč in tako vse tri osvojile četrto mesto v skupini. Uspešnejši je bil Marsel Žnuderl, ki se je prebil do finala, tam pa se srečal z dosedaj neporaženim Lukom Firmom (Domžale) ter kljub skorajšnjemu odvzemu prvega niza izgubil 8 6 in 7 4. To je vseeno dober rezultat in kazalec, da se Marsel Luku približuje in samo vprašanje časa, kdaj ga bo premagal. A biti drugi v celotni Sloveniji Marsela pomeni velik uspeh zanj in potrditev dela Teniške šole JAKOPINA in njegovega trenerja Jerneja Jakopine in pomočnika Damjana Tkalčeca.

Marcel Žnuderl

"Kljub zaviranju razvoja, bojazni konkurenčnosti in »faušiji«, kar počnejo glavni na teniških igriščih v Murski Soboti, moji učenci dosegajo vidne rezultate, saj kljub temu, da treniramo na asfaltu pri Osnovni šoli III, v Rakičanu in Radencih, učenci potrjujejo skupen trud," je povedal vodja in trener Jernej Jakopina.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.