https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Igor Celec odstopil z mesta športnega direktorja Mure 05

Murska Sobota, 28.4.2012  

Dosedanji športni direktor Mure 05 pravi, da nima energije za delo v takšnem stanju, kot se nahaja murskosoboški prvoligaš.


Mura 05 je ostala brez športnega direktorja. Igor Celec je za športni časnik Ekpa povedal, da je eden glavnih razlogov za njegov odhod pomanjkanje energije za delo v takšnem stanju, kot se trenutno nahaja Mura 05. Celec je sicer (bil) nasprotnik prihoda italijanskih investorjev v klub, glede katerih se še vedno vije oblak nejasnosti. Iz Mure 05 namreč javnosti v zadnjem času ni bila posredovana nobena informacija glede stanja oz. sodelovanja z Italijani. Tako je očitno prekipelo tudi Celcu.

"Osnovni namen smo dosegli, zagotovili smo si obstanek v ligi, a nekateri ekipi kljub temu niso niti čestitali. Sodelovanje s strokovnim vodstvom in igralci je bilo na visoki ravni, skupaj smo dali marsikaj skozi, toda preprosto nimam več moči, energije in živcev. Ne zdržim več," je za Ekipo povedal dosedanji športni direktor Mure 05, ki predsedniku Miroslavu Topiču, po zatrjevanju slednjega, še ni podal pisnega odstopa.

Celec in Topič sicer naj v zadnjem času ne bi bila v najboljših odnosih, ravno zaradi posla z Italijani. 

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2012 ob 12:32 mura gost

      bravo MURA !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2012 ob 12:57 nk propad gost

      zgleda ka se je GEORG SUBAN vrno v obliki Italijančkov :D

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.04.2012 ob 13:11 realist gost

      Super Celec, v najboljh potrebnem trenutku si odstopil! Gesmislin ka nima nikšnoga pomanjkanja energije, ampak se boji prevzeti odgovornost za propad...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.04.2012 ob 13:29 PEČENKA gost

      Celec čista praf si napravo ...... Vej pa Celec nej meu nikše veze z pejnezami!!!!!!!! TOPIĆA OBESETI.......... :(((( FAK!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.04.2012 ob 13:33 XY gost

      prihajat ILIĆ in Gutalj baje,da rešita situacija,pa Kutoš se pa ponujvle pa Belec šče pa prijte ka prej pejnaze zrikto....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.04.2012 ob 13:39 PEČENKA gost

      XY malo stavi konje.... ka te ILIĆ pa GUTALJ nejsta gli.......... Glavno ka sen ščeu prafti ka bi več takših Celecov trbelo..Nej pa TOPIĆOV!!!!!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.04.2012 ob 14:09 PEČENKA gost

      TOPIĆ dosta ge drejf v FAZANERIJI za štero se lejko obejsiš..................... SRAMOTA si za cejlo PREKMURJE!!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.04.2012 ob 15:07 PEČENKA gost

      image Mura ostala brez športnega direktorja (3) Šport image Partizanke pohajkovale po Murski Soboti (1) Pomurska scena image Foto&Video: Pokazali, kako se uporabljajo vibratorji (Vroče 18+) (0) Pomurska scena image Tina Maze v Odrancih prejela nov avtodom (7) Lokalno Igralci in navijači proti odstopu športnega direktorja Črno-beli so danes ostali brez pomembnega člana vodstva kluba, poslovil se je namreč športni direktor Igor Celec. "Nekaj zgoraj očitno ne štima," pravi kapetan murašev Fabijan Cipot.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.04.2012 ob 15:11 PEČENKA gost

      Se opravičujem za ta komentar... nekaj je računalnik zašteko!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.04.2012 ob 15:14 Goran Gutal................... gost

      "V vodstvu klubu bi se morali učiti od igralcev, ki držijo skupaj v vsaki situaciji. V kolikor bi mi imeli takšen odnos, ne bi bili na tretjem mestu, ampak bi se nahajali pri dnu lestvice. Po nas naj si vzamejo vzor. Dodati pa je potrebno tudi to, da so ljudje v vodstvu klubu tukaj amatersko, dobivajo redne plače v njihovih službah, medtem ko smo igralci odvisni zgolj od igranja za klub. Pa kljub temu, da ne dobivamo plače držimo skupaj, za razliko od njih. Jasno je, da se bo situacija nekako morala urediti".

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.04.2012 ob 15:17 Srečko ILIĆ gost

      Dejstvo je, da je športni del kluba v redu. Očitno pa je moralo priti do pomanjkanja komunikacije v upravnem odboru, oziroma med vodilnimi ljudmi v klubu. Nevem kakšni so interesi, dejstvo pa je, da bi morali tudi oni med seboj sodelovati. Igralci smo absolutno proti odstopu športnega direktorja, saj je bil odnos med nami dober, vedno je vladala dobra klima. Zgleda pa, da zgoraj nekaj ne štima in zadnji dogodki so le odraz situacije,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.04.2012 ob 15:23 Dnevni BAR GOL !!!!!!!!! gost

      nervoza med navijači se STOPNJUJE!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.04.2012 ob 15:30 Anton Topič gost

      Baje je podjetje RLS itak na koncu in se je Topič dogovoril z županon, da de "miniral" operacijo "Reflektorji" na ta način, da de zapravo Muro oz. jo spravo v 5.ligo. V zameno za to dobi lepo službo na občini. Manjka jin samo še referent za italijanske naložbe.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.04.2012 ob 22:19 Srečko Ilič gost

      vse rastirate pomurska liga pa za sendvič pa cockto špilate domače igralce in tou je tou.celec bougtiplati pa drži se.nišče je nej nenadosmestljivi pa tude s tebov je tak.Kakšna prva liga če za premije igralcov nega pejnaz.Tu niti Srečko Ilič nemre pomoćti.... če je pa seljak...gele

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.04.2012 ob 10:52 mike gost

      georg suban alias miroslav topič

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. copicar
      29.04.2012 ob 11:31 copicar

      PEČENKA tebe pa trbej spečti

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. copicar
      29.04.2012 ob 11:34 copicar

      gost - Srečko ILIĆ ti gvušno nejsi srečko ilić ka on nevej tak prekmurski kak si ti napiso po pameti pa si na njegovo rezini

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. masja
      29.04.2012 ob 13:28 masja

      Vsi samo zraven gledajo, vse je tiho, nihče klubu ne pomaga. Pomurske gospodarstvenike je lahko sram v dno duše. Poglejte samo, koliko mlajših selekcij je v klubu, trenirajo in se veselijo, vsaj ta čas ne posedajo pred tv ali računalnikom. Pa da zaidejo na kriva pota, je brez pomena omenjati. Vedno se nam pomurcem godi nekaj slabega, država je kriva zato, ja kur... vam, kje ste domači uspešni poslovneži, je... se vam, glavno da ste v glavnem skregani med sabo, nikoli složni, zato je pomurje tu, kjer nažalost bo vedno. Vse, kar je lahko uspešno, zaj.. Hvala vam, pi.. vam lu..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.04.2012 ob 7:22 Peredajs gost

      Bom dodal še tu, kar sem zapisal drugje. »Pametni« so vedeli, da se bo ladja začela potapljati, ko bo šla Mura v najvišjo ligo. Verjetno ni potrebno razlagati, zakaj? Pomurje nima firme, ki bi lahko plačevala klub v 1. ligi. Če kdo ve za takšno firmo, naj pove. Prijatelj je bil predsednik košarkarskega kluba iz 1. lige. Računica povsem jasna. Na začetku leta je zbral vse firme v svoji regiji (državne) in vsak je dal, kolikor pač je lahko. Koliko so imeli, toliko so plačali. Niso sanjarili. Letos se je zalomilo tudi pri teh firmah, denarja ni in on ni več predsednik, klub pa rahlo tone. Kako pa bi gledal kdo od vas, da »tvoja« firma na veliko podpira NK Muro, delavci pa na minimalcu. Malo je smešno. Topič takrat ni imel izbire in je moral peljati Muro v 1. ligo. Če tega nebi napravil, bi ga že takrat linčali. »Pravi« navijači, povejte, če je res vse kriv Topič? On je edini predsednik, ki ga do sedaj osebno ne poznam, zato ga nimam niti za kaj zagovarjati iz osebnih razlogov. Prekmurje je sirotinja in in sirotinja nima kaj iskati v 1. ligi. Žal. Srečal sem enega od soboških svetnikov in mi je dejal, da ravno tisti dan mu stalno pošiljajo SMS-ese, da mora podpreti gradnjo reflektorjev. Pravi, kot, da nebi imeli graditi kaj bolj važnega. In tako so podprli, kaj pa bi drugega? Posredno je za takšno stanje »kriv« tudi župan, ker se je sestal z Italijani in jim postavil kakšno neugodno vprašanje. Če tega nebi storil, bi jim verjetno bilo enostavneje delati po »Subanovi formuli«. In ta formula, vemo vsi, kam vodi? Ta odstavek so le moja ugibanja, saj se mi zdi, da so šle vse ILUZIJE NAVZDOL od takrat dalje. Zato predlagam vsem, da malo umirite svoje strasti in si natočite čistega vina.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.