https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Prvič v Pomurju - zagrebški ustvarjalec Teo Harouda

04.05.2012 ob 15:39  

BodyWork je uspešno zajadral na pomurska tla in nadaljuje z misijo v Clubu Spartacus, kjer brišejo starostne meje ter elektroniko približujejo širši množici.


Z rednim mesečnim dogajanjem poskrbijo za ponovno (z)druženje, spoznavanje novih prijateljev, znancev in somišljenikov v sproščenem vzdušju, klubskim večerom pa tako vračajo prvinski smisel in skozi leta pozabljen čar. Bodyworkovci prisegajo na kvaliteto izvajalcev, njihovo širšo prepoznavnost in razvoj pristne ljubezni do elektronske glasbe, skozi kvalitetno večstransko promocijo pa postavljajo domače pomursko okolje na zemljevid slovenske elektronike.  

V petek, 11. maja, BodyWork tako premierno gosti dolgoletnega soustvarjalca zagrebške elektronike. Teo Harouda, ljubitelj domačega okolja, je nastopal že v vseh legendarnih zagrebških klubih. Njegov talent so prepoznali tudi izven rodnega kraja, saj je rezidiral tudi v riješkem Fun Academy. Sodeloval je na številnih festivalih po Hrvaški (Astralis, Mozaik, Techno Club, Direct Drive), Sloveniji (Virginity) in Srbiji (Energy Fest).

V tem času ga lahko slišite na rezidenčnih večerih v različnih klubih, kjer je v sodelovanju s kolegom zagnal uspešen program pod imenom Rave'n'Roll. Njegov glasbeni stil bazira na elementih tehna, v katerih se prepletajo nostalgični zvoki z novodobnimi elementi. Še ena poslastica pristnega klubskega tehna, ki bo razvetrila Pomurje.

Njegov nastop bosta v stilu in kot se spodobi pospremili domačinki Djane Mistina, mlada umetnica nove generacije, in Trick-C, pionirka elektronike v Pomurju in Sloveniji.

Več o dogodku lahko izveste TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.