https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometaši Mure 05 pred derbijem z Mariborom stopili pred podarjene avtomobile

Murska Sobota, 5.5.2012  

Pred nedeljskim derbijem z Mariborom je nogometaše Mure 05 danes čakalo nekoliko sproščeno opravilo.


Avtohiša Meško in ND Mura 05 sta podpisala pogodbo o sodelovanju, katere vsebina je enoletna uporaba vozila Hyundai. Omenjena avtohiša se je po besedah Jureta Škaperja odločila za sodelovanje z Muro 05 z namenom, da bi klubu kljub težki gospodarski situaciji pomagala in tako zagotovila pomoč pri uresničevanju njihovih zastavljenih ciljev.

Miroslav Topič (levo) in Jure Škaper

"Oba partnerja sta sodelovala tudi že v preteklosti, s to predajo vozila pa sta nadgradila medsebojno sodelovanje. Naša avtohiša bo v tem enoletnem obdobju klubu namenila različne modele vozil Hyundai za potrebe mobilnosti klubskih funkcionarjev," je še povedal Škaper.

Finančna injekcija je dala nov zagon

Muraši so se ob tej priložnosti postavili pred fotografski objektiv, nato pa nadaljevali s treningom, saj jih jutri čaka derbi z Mariborom. Pričakovanja nogometne javnosti ob včeraj potrjeni finančni injekciji (ne gre za italijansko investicijo) so zdaj še višja. Čeprav uprava Mure 05 ne "sili" v Evropo, je ta ob ugodnem scenariju v zadnjih krogih povsem realna možnost. Ob tej priložnosti uprava kluba vse navijače poziva, da se tekme udeležijo v čim večjem številu in murašem pomagajo do zmage.

Zahovič: Muri lahko pomagamo

Pričakovanja v obeh taborih so optimistična. Na eni strani trener murašev Ante Šimundža pričakuje "gledljivo" tekmo. "Mariborčani igrajo zelo dobro, imajo ogromno energije, so samozavestni. Pričakujem dobro napolnjen stadion in lepo nedeljsko popoldne po okusu gledalcev. Obe ekipi igrata napadalen nogomet. Vse dosedanje preizkušnje z Mariborom so bile dinamične, gledljive, tudi golov ni manjkalo in verjamem, da bo tako tudi tokrat," je Šimundža dejal za današnjo Ekipo.

Na drugi strani je športni direktor Maribora ogrel ozračje pred jutrišnjim prekmursko-štajerskim derbijem, saj je "iznašel" recept, kako lahko Mariborčani pomagajo Muri 05. "Sobočanom lahko pomagamo zgolj samo na en način, in sicer tako, da bomo po zmagi v Fazaneriji ugnali tudi njihova neposrednega tekmeca Olimpijo in Koper. Od nas nihče ne bo dobil popolnoma nič. Od nas ne morete dobiti niti gripe," je Zahovič v svojem stilu med drugim povedal za Ekipo. 

Preberite tudi:



Mura 05 dobila finančno injekcijo, igralci bodo denar prejeli že naslednji teden!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2012 ob 12:52 ales gost

      Vsaj nekaj pozitivnega :)

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. jonie
      05.05.2012 ob 13:12 jonie

      tou MB tak pistij :D

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2012 ob 14:32 fuzbaler gost

      Saj je resnica kar pravijo, ka so najbokši lidgej v sloveniji prekmurci. Med ten ka po drugih regijah kradejo se obtožujejo, si mi pomagamo kar je pokazalo tudi to darilo. Sicer pa se kaže dobrota naših lidij na vsakon korake ;)

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2012 ob 20:21 kodila gost

      Kak du se vozili, či nemajo pejnez ? Na, mugouče pa du meli ! Vüpajmo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2012 ob 20:26 bbr gost

      v prekmurje najvekse hinavce za info

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.05.2012 ob 7:16 REALIST gost

      Žal ta dva avtomobila ne bosta nahranila nogometašev. V njih pa se bodo tako vozili samo funkionarji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.